Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手提遊戲機討論版>版聚: 縱使天地不容, 但也圓滿結束
t-cup 02:34 PM 12-21-02
多謝o黎o左o既會員

1.) 茶杯老人
2.) 肥陸行鳥
3.) Kaiser
4.) t.k.
5.) 廢人
6.) 小飛俠
t-cup 10:29 PM 12-28-02
天地不容!!!

kaiser 連 $2.5 掂士都唔俾~~~
我地坐o左 3 粒半鐘打機吹水, $2.5 都... 呵呵~~
Kaiser 11:27 PM 12-28-02
鳴>_____________________<

體諒下我呢D貧苦學生啦>______________<
2.5$已經夠搭一程車ga la...........><
T.K. 11:38 PM 12-28-02
當我坐車既時候,諗起侍應睇住Kaiser拎番$2.5貼士時既無奈、徬徨既樣,我既良心就過意唔去..........方知惻穩之心,人皆有知啊............
Kaiser 11:40 PM 12-28-02
作者: :
Originally posted by T.K. :
當我坐車既時候,諗起侍應睇住Kaiser拎番$2.5貼士時既無奈、徬徨既樣,我既良心就過意唔去..........方知惻穩之心,人皆有知啊............
乜個侍應好無奈咩......@@
只係見我未拿晒D $$佢就好似死老豆咁趕住走…= =
T.K. 11:44 PM 12-28-02
就係你低頭將$2.5放入自己袋時,佢就露出呢個表情,可能係轉身時,仲露出詛咒、怨毒既神情,可惜我個便見唔到
肥陸行鳥 12:32 AM 12-29-02
有趣?麉Y一開始唔拎晒D錢,要稍後再
T.K. 01:11 AM 12-29-02
我諗kaiser自己都掙扎拎唔拎晒d錢好
t-cup 07:55 AM 12-29-02
可侍應心諗 "你估我自己袋晒你果 2.5 咩? 我仲要大家夾埋分... "
另可能 "x! 頭先有個客又係咁小家, 估唔到哩台個個身光頸靚都冇錢"
亍 ◣ 09:28 AM 12-29-02
[路過]果然天地不容......[/路過]
Kaiser 12:12 PM 12-29-02
作者: :
Originally posted by 茶杯老人 :
可侍應心諗 "你估我自己袋晒你果 2.5 咩? 我仲要大家夾埋分... "
另可能 "x! 頭先有個客又係咁小家, 估唔到哩台個個身光頸靚都冇錢"
我穿得好寒酸ga ja…唔係D咩大豪客…
別這樣說我>_________<
t-cup 12:20 PM 12-29-02
Kaiser:

俾得 $2.5, 都未必叫大豪客..
唔笑啦! 其實我實找番錢俾你, 下次如果仲有版聚, 你唔使咁緊張啦

下次唔使你俾貼士啦 v
citysuper 10:41 PM 12-29-02
點解由Kaiser負責俾錢既?
仲有你地去邊食呀?坐人地方咁耐唔會唔好意思嗎?
t-cup 10:54 PM 12-29-02
citysuper:

> 點解由Kaiser負責俾錢既?
其實係我俾, 但因為我個袋 (加埋獎金) 得七舊水, 差少少至o岩數.. 而 kaiser 要找錢 (因為我冇散紙), 所以掉埋佢張一百蚊俾~ 找番之後再俾番餘錢佢囉~~~

我諗住俾佢囉番o的找數錢, 點知佢.... 連 2.5 都囉埋~~ 佢o既 sequence 係 $40 (二張 20 一齊) -> $5 -> (之後隔一陣, 姐姐見佢唔囉, 轉頭行)... 就係哩個時間, kaiser 嗌 "咪住", 再o向佢個找錢位度囉埋果 2.5 .... my god~~~

我地去食韓o野, 無限時位位 108... 我地打機, 有專人 (t.k., 廢人) 負責食甜品! 呵呵~~~~ (到 廢人 換 ss o的o野就到我食甜品)

kaiser: 純粹大家開心o下, 唔好介意我地咁笑! 因為我未見過哩個咁好笑o既找錢過程 哈~~
t-cup 10:59 PM 12-29-02
唔好講 kaiser 單o野啦!

有件 "廢人不可思議事件薄"

去男廁.. o向廁格拉廁所水, 但竟然廁格內的沖水系統冇任何反應, 但... 出面o的尿"duo"有反應~~~ 強!!!
廢人 10:44 AM 12-30-02
係喎
見出面的兩個尿兜已經滿水,所以咪入馬桶解決囉,解決完,沖水冇反應,算數走人見到尿兜d水走晒,心驚
T.K. 12:07 PM 12-30-02
漢陽苑七不思議.................

p.s.七點半前走$88咋,我而家俾多廿雞,唔坐到兩點佢咪偷笑囉
美版之王-天涯浪子 12:15 PM 12-30-02
壯陽苑有加ten的嗎? 有的話even唔俾其他貼士亦不為過.

但話說回來, Kaiser叫waitress回來之舉傻得可愛, , 實在榮膺今年pocket版十大新聞之一.
t-cup 12:39 PM 12-30-02
美版之王-天涯浪子:

> 實在榮膺今年pocket版十大新聞之一
擺明因為手提版冇新聞, 先可以做十大新聞.. 可悲

返回主題版面