Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>玩online game千其唔好用....
91 10:43 PM 12-13-02
上網打機千其唔好用有線寬頻....
我玩online 玩到我火滾...
見到其他人玩得勁順...但係自己就lag到行唔到...
每五秒先郁一郁...

最差既寬頻~~
ZZ Gumdam RX-78 10:46 PM 12-13-02
同意
小昭Teddy 10:47 PM 12-13-02
一向都差架啦....
91 10:52 PM 12-13-02
我覺得56k都快過佢羅....
斯羅 10:57 PM 12-13-02
自從以前用有線56k上網時有次被人偷左acc用.......用左我6千幾元....有線知我地被盜用都要我地比$$....對佢完全死心......
91 11:04 PM 12-13-02
作者: :
Originally posted by ★斯羅★ :
自從以前用有線56k上網時有次被人偷左acc用.......用左我6千幾元....有線知我地被盜用都要我地比$$....對佢完全死心......
咁慘....
有線好可惡呀~~~

用有線玩online越玩越無引~~~
Hitomi 11:30 PM 12-13-02
有線早就臭名遠播(玩online game方面)仲有人用0既~
91 11:45 PM 12-13-02
作者: :
Originally posted by Hitomi :
有線早就臭名遠播(玩online game方面)仲有人用0既~
小弟...用緊...
無奈......:@_@": :@_@":
Coquelicot 11:47 PM 12-13-02
我玩得好順喎
玩親online game如果係入hk server
我都好細ping
小昭Teddy 12:03 AM 12-14-02
有線寬頻, 真正56K既寬頻!!!
91 12:10 AM 12-14-02
有線用icq send同收都無乜問題,平均都有100k以上...
不過玩online真係連56k都不如....而且其他玩依隻online game既有線玩家.
都係咁lag...但係其他寬頻玩家,玩得好順...
我依家對有線極之不滿....

佢真係連56k都不如~~~

返回主題版面