Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
Neo Music UNIVERSE>有冇搞錯,乜梁詠琪歌藝好差咩?
beckham23 12:35 PM 12-13-02
http://community.she.com/messageboar...opic_id=314277
昏迷童子Sleepy 02:20 PM 12-13-02
作者: :
Originally posted by beckham23 :
http://community.she.com/messageboar...opic_id=314277
廢人講廢話
理咁多做乜丫:@_@": :@_@": :@_@":
呢個係女性網頁黎架呵?
睇黎都係d豬扒唔抵得GiGi靚過佢地
咪響度亂吠law
Galaxy 10:13 PM 12-13-02
我覺得gigi比起佢出道時
歌得好左好多
好有進步丫
氣體蛇 11:44 PM 12-13-02
麻麻地咁la
chunyu 11:54 PM 12-13-02
一般啦~~~~
佢把聲感覺上比較尖囉.......
小昭Teddy 12:00 AM 12-14-02
係進步左, 但都係好差...
Metal Gear NT 09:29 PM 12-14-02
好過而家d新人(關心妍除外),but都係普通啦
Hitomi 09:38 PM 12-14-02
GIGI把聲OK啦~現場差左D姐~平時唱片果D幾好呀~聽落幾舒服~
不過...佢唔好唱咁多有假音D歌囉~
佢一唱高音就唔掂...
下雪邊界 02:39 AM 12-19-02
事先聲明...我唔係gigi fans...
講歌藝...佢比初出道時進步左...呢個係事實...
將來亦都希望會繼續改進...

不過其實除左歌藝高唔高之外...
一個歌手把聲可唔可以俾到聽眾一種"感覺"同"意會"都好重要...
我個人覺得gigi把聲做得到...
昏迷童子Sleepy 06:30 PM 12-19-02
Originally posted by 下雪邊界 :
事先聲明...我唔係gigi fans...
講歌藝...佢比初出道時進步左...呢個係事實...
將來亦都希望會繼續改進...

不過其實除左歌藝高唔高之外...
一個歌手把聲可唔可以俾到聽眾一種"感覺"同"意會"都好重要...
我個人覺得gigi把聲做得到...
咪就係
耐唔耐就響其他forum見到d自以為好識聽歌的人
成日以為唔爆聲嗌歌就係唔識唱歌
係度係又鬧唔係又鬧
好心個班粉人收皮啦
★☆無 敵☆★ 06:36 PM 12-19-02
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
咪就係
耐唔耐就響其他forum見到d自以為好識聽歌的人
係度係又鬧唔係又鬧
好心個班粉人收皮啦
唔好咁激動....
昏迷童子Sleepy 06:42 PM 12-19-02
Originally posted by mingo :
唔好咁激動....
sorry
等碟燥狂症發作中 (聽日就出喇 )
下雪邊界 01:27 AM 12-20-02
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
[題外話]
老實講..
其實我係張信哲..動力火車..同迪克牛仔既歌迷..(咁o岩都係爆聲嗌歌-_-")
[回應]
或者咁講啦..響佢地心目中..要夠氣同夠高音先至係有feel..
其實一個歌手演繹一首作品演繹得好唔好..真係好主觀..
甲:"鵝公喉?挑~唔x識唱歌!"
乙:"係鵝公喉又點?我覺得特別有feel喎!"
地場衛 01:48 AM 12-20-02
GiGi把聲其實係麻麻地,都可以接受既........
majicman 10:22 PM 12-20-02
我覺得GIGI唱歌幾有感情,係有用心機去唱!!支持GIGI!!
Techdead 11:24 PM 12-20-02
麻麻地....ok啦...

返回主題版面