Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>ICQ 2003 pro 已經可以d/l~
基路亞 10:29 PM 12-03-02
如題~
基路亞 10:31 PM 12-03-02
已經有人post 左啦~
sor~ delete~ :><:
Wtak 10:42 PM 12-03-02
好唔好用??
chobits 10:51 PM 12-03-02
同2002無乜分別
個ICQ Lite 比ICQ2003 正
機神GBA 10:55 PM 12-03-02
已經用左好多日.
小昭Teddy 10:57 PM 12-03-02
都係2000b最好
Samuel 11:01 PM 12-03-02
覺得幾好呀 打字時又可以睇到人地中文名
KTN 11:06 PM 12-03-02
終有同好者
身邊個個都盲目更新ver...唔好用都話好用....知我用2000b仲認為我唔應該唔update...update才是王道....:@_@":
都是2000b最好~~~~

作者: :
Originally posted by 小昭Teddy :
都係2000b最好

Kaede楓 11:15 PM 12-03-02
作者: :
Originally posted by Foxh :
終有同好者
身邊個個都盲目更新ver...唔好用都話好用....知我用2000b仲認為我唔應該唔update...update才是王道....:@_@":
都是2000b最好~~~~
咁可以講.....實有好多同好者
2000b做好用

update呢下人點可亂試...
當然要等人試過晒先

唔好用既咁叫人點捨得update喎:@_@":
小昭Teddy 11:17 PM 12-03-02
我就係因為Update過2002....覺得好有問題二話不說轉番做2000b
機神GBA 01:09 AM 12-04-02
2003 本上都冇乜問題, 同2002 幾乎一樣, 而且仲改善左2002 o既一d 問題,
例如顯示到中文名, 而且可以同ICQ LITE 共存, 可以互相切換.
基路亞 09:19 PM 12-04-02
2000b 我都覺得最好~ info 自己update~ 又睇到中文名~
不過無share file 用...... 有時唔想開ftp 都可以以share file 代替~
pro 2003 同其他的都無咩分別~ 都係差左唔可以自己update~
另外加左d 好minor 的野only~

返回主題版面