Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-02-02, 04:54 PM   #1
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Smile 大家有冇用palm / pda / pocket pc!?

咩牌子?
有冇d經濟d o既可以介紹o下!?

之前我有部visor...不過因為覺得冇咩用 & 想買GC,所以超低價蝕賣出去...

不過而家讀IVE...d notes有時唔想print + 懶得排隊print 所以想dl d notes用部palm拎返學算

唔該大家

舊 12-02-02, 11:28 PM   #2
integrator
潛艇基地八十七™

註冊日期: Mar 2002
XBox Live GamertagCloudScy
想用palm睇notes?
唔怕個screen太細嗎?

如果經濟許可就買d高解像度,彩色既會好d
因為咁先可以睇到power point
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 12:22 AM   #3
咭咭王子(一V一)p

我今日見到部SONY...彩色...有盒的, 所以都唔知係水貨 or 二手...$11xx...有d心動

舊 12-03-02, 12:33 AM   #4
fire
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by card_captor :
我今日見到部SONY...彩色...有盒的, 所以都唔知係水貨 or 二手...$11xx...有d心動
N710/N760 ? 不錯的,可聽MP3.
不過要加$550左右買memory stick. (128MB)
fire 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 01:05 AM   #5
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by fire :

N710/N760 ? 不錯的,可聽MP3.
不過要加$550左右買memory stick. (128MB)
o下...唔係內置o家!?
咁又唔同講法...

舊 12-03-02, 09:45 PM   #6
咭咭王子(一V一)p

請問大家知唔知邊度買水貨好!?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Pocket PC/Palm/PDA 討論區 usayarE 手機資訊/電腦軟硬討論 1001 07-27-04 03:44 AM
[雜談] 今期 pocket world 12 月號意見區 t-cup 手提遊戲機討論版 21 12-11-03 12:59 PM
Notebooks vs PDA Bleed Saga 手機資訊/電腦軟硬討論 4 11-10-03 02:31 PM
HP Jornada 548 Pocket PC 幾錢到~~? ~時之勇者~ 手機資訊/電腦軟硬討論 22 10-28-03 11:23 PM
PDA HP or Sony?? 佳佳里 手機資訊/電腦軟硬討論 13 04-01-03 12:12 AM

現在的時間是 05:00 PM

手機版 | APP版