Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-02, 11:29 PM   #1
andyandyleung
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
Arrow Co-Co換POKEMON帶[大集合][任罵Co-co專用版]

會去的人請留言~~~~個日一齊去~~~
時間: 23號晚11點 (可以24號朝黎)
集合地點:樂富地鐵站等~
聯絡方式:把電話號碼或ICQ號碼send到以下電郵地扯
qmss2w37@yahoo.com.hk

此篇文章於 11-25-02 09:59 PM 被 andyandyleung 編輯。
andyandyleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 11:34 PM   #2
Autumn's Tale
Registered User
半隻CD-Rom

去丫~~~(我細佬代行=_=)
Autumn's Tale 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 11:37 PM   #3
光一俊郎
Insane Gamer
到最後,太陽都係金色.

註冊日期: Jan 2002
成功率有幾大???????

我係愛,我不是全部正義,也不是全部清純
這些都只是我一半的樣子
追求我這一半的人,用正義之劍把它刺傷
奪取人的自由,隱藏著我既真實
讓你看我暗既姿態,請你將它打敗,成為英雄
為追隨我的人們,展示正確的道路
光一俊郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 11:38 PM   #4
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
24號朝

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 11:41 PM   #5
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
我都好想去﹙雖然唔中意玩不過咁平換黎初次試玩下pm都無妨丫﹚
最鬼衰唔o係香港
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 11:44 PM   #6

我唸冇人早過我地la~~
andyandyleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 11:46 PM   #7

去既話send野去我e-mail,我會盡快聯絡你,THX
舊 11-15-02, 11:49 PM   #8
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
未必架,我估o的人可以好早,早一日黃昏己經去
不過話說回來,換呢o的係細路,o的阿媽唔會俾佢地咁癲
如果係換偶像演唱會飛、cd等等,你呢個鐘數去已經要食白果
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-02, 11:54 PM   #9

引用:
Originally posted by i wanna buy GBA :
未必架,我估o的人可以好早,早一日黃昏己經去
不過話說回來,換呢o的係細路,o的阿媽唔會俾佢地咁癲
如果係換偶像演唱會飛、cd等等,你呢個鐘數去已經要食白果
我上次一蚊排PS2都係呢個時間去~~(差一個位.....)
舊 11-16-02, 12:12 AM   #10
光一俊郎
到最後,太陽都係金色.

引用:
Originally posted by andyandyleung :

我上次一蚊排PS2都係呢個時間去~~(差一個位.....)
錯啦,我班FAN一早去到已經無曬位

這些都只是我一半的樣子
舊 11-16-02, 11:46 PM   #11
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
路過......
我都想去

舊 11-17-02, 01:01 AM   #12
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
to 光一 & 廢人

一齊呀
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 05:33 PM   #13
光一俊郎
到最後,太陽都係金色.

引用:
Originally posted by 卡遜 :
to 光一 & 廢人

一齊呀
我去啦,我細佬都去.
作戰目的:同班細路爭pokemon

這些都只是我一半的樣子
舊 11-17-02, 06:01 PM   #14
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
努力,精神上支持你地
有幾多盒換?

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 08:00 PM   #15
宇宙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
有100盒換....
宇宙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 08:11 PM   #16
迪仔
Game Master

i go ar!!!!
帶理部GBA play ar!~!!!!
迪仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 08:19 PM   #17
迪仔
Game Master

我幫EXE報埋!!
舊 11-17-02, 08:23 PM   #18
迪仔
Game Master

Re: Co-Co換POKEMON帶[大集合]

引用:
Originally posted by andyandyleung :
會去的人請留言~~~~個日一齊去~~~
時間: 23號晚11點 (可以24號朝黎)
集合地點:樂富地鐵站等~
聯絡方式:把電話號碼或ICQ號碼send到以下電郵地扯
qmss2w37@yahoo.com.hk
check e-mail la ~~~~~~
^^
舊 11-17-02, 08:27 PM   #19
Samuel
God of Gamer
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
要第幾期co-co?
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 08:41 PM   #20
宇宙

要第25期co-co...
舊 11-17-02, 08:55 PM   #21
Samuel
我想...

唔知重有冇得賣呢?
舊 11-17-02, 08:56 PM   #22
宇宙

而家通街都有架~
舊 11-17-02, 11:47 PM   #23
Samuel
我想...

andyandyleung:
你可唔可以send多次icq比我?
舊 11-18-02, 04:18 PM   #24
迪仔
Game Master

等0既time會去where ar?
play GBA?!!?!?!??!
舊 11-18-02, 06:05 PM   #25
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
send了mail , 星期日朝來 , 已買了coco

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章