Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
Neo Music UNIVERSE>剛剛聽了麥浚龍隻歌.....
Kessoon 01:46 AM 11-15-02
平心而論,其實唱得唔差.....
還覺得比起余文樂,消正南把聲有自己既格......
Kaiser 01:49 AM 11-15-02
我還是喜歡他戴眼鏡的樣子…
但我覺得隻「愛上隻狗」真係超難聽…
有人比較好…@@
Kessoon 01:50 AM 11-15-02
作者: :
Originally posted by Kaiser :
有人比較好…@@
我陣係聽過有人.....
昏迷童子Sleepy 01:51 AM 11-15-02
我諗可能係因為"雖無過犯,面目xx"0卦......
仲有,佢老豆同劉華d恩怨搞到咁大
得罪左劉華fans
劉華fans會唔整鑊杰野佢?:-) :-)
不過我一向都唔多理呢班......:-)
Kessoon 01:55 AM 11-15-02
剛聽完趙頌如隻大孩子....隻歌唔錯.
Kaiser 01:55 AM 11-15-02
Originally posted by Kessoon :

我陣係聽過有人.....
呢隻歌加上佢近期的新聞,對佢有少少改觀…
音樂幹線又有佢la…
Kessoon 02:00 AM 11-15-02
Originally posted by Kaiser :
有人比較好…@@
"他戴眼鏡的樣子"是隻歌名,,,?
定係你說喜歡他戴眼鏡??
Kaiser 02:19 AM 11-15-02
Originally posted by Kessoon :

"他戴眼鏡的樣子"是隻歌名,,,?
定係你說喜歡他戴眼鏡??
當然係後者…= =
好明顯好樣左,差少少就認唔到佢
【闇凶】 05:23 AM 11-15-02
有人mtv勁正 !!! 不過佢之前冇fans fans係佢用自己d錢買番黎架 而家就唔係 真係有fans 跳舞好型仔 個頭更加掂 個樣就唔係咁掂 
10:02 AM 11-15-02
帶?鱁棺駓N咁樣衰~~
Samuel 10:06 AM 11-15-02
帶左眼鏡係好樣D
小昭Teddy 11:00 AM 11-15-02
講真...佢唱得...真係唔多掂...
嘿哈兒 11:32 AM 11-15-02
唱功我唔知 ...但樣就一定唔掂....比陳X希仲樣衰...
布甸 03:23 PM 11-15-02
我覺得佢唱得幾好呀,係個樣怪少少咁啦。
★☆無 敵☆★ 03:43 PM 11-15-02
Originally posted by 布甸 :
我覺得佢唱得幾好呀,係個樣怪少少咁啦。
樣衰得滯!!!!:-)
YeeeSSS 05:43 PM 11-15-02
其實唔算樣衰姐

我諗佢好樣過好多人喇

唔係都唔會搵佢去做個偶像派歌手啦
dondon 07:33 PM 11-16-02
咁都叫做識唱, 上面d人真係識講笑........:-)

返回主題版面