Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
H-GAMEの部屋>なせ...純愛男角.....
男 12:34 AM 11-13-02
總覺得鬼畜男角好容易會有人崇拜(!?), 傾慕(!?)
但純愛男角就成日比人話卑鄙(!?), 賤格(!?)
為什麼!!!!!!!?
T.K. 12:37 AM 11-13-02
因為鬼畜男角係真小人,純愛男角係偽君子。
小昭Teddy 12:54 AM 11-13-02
作者: :
Originally posted by T.K. :
因為鬼畜男角係真小人,純愛男角係偽君子。
同意
某F 01:11 AM 11-13-02
同級生就係一個好例子
sugihara 02:31 AM 11-13-02
樣0既問題:-) :-)
小昭Teddy 07:51 AM 11-13-02
Originally posted by sugihara :
鬼作幾靚仔, d女仔要求佢同佢結婚:-)
男 09:13 AM 11-13-02
Originally posted by sugihara :
那種頭髮蓋眼的傢伙很討厭嗎...?
Yakumo Fujii 10:00 AM 11-13-02
因為呢個係玩家心聲!! :-)
邊個願做純情男生!?:-)
msz006 02:54 PM 11-13-02
打倒偽君子主意!!!!!:-) :-)
小雨 07:26 PM 11-13-02
Originally posted by 某F :
同級生就係一個好例子
同級生既芳樹...XDD..
我既偶像...:-)
小昭Teddy 07:54 PM 11-13-02
Originally posted by Yakumo Fujii :
因為呢個係玩家心聲!! :-)
邊個願做純情男生!?:-)
做果個我好懷疑佢既性取向:-)
男 10:48 PM 11-13-02
Originally posted by 小昭Teddy :
做果個我好懷疑佢既性取向:-)
>_<
做鬼畜o個個...我好懷疑佢既性觀念 (爆
小昭Teddy 11:04 PM 11-13-02
Originally posted by 男 :

>_<
做鬼畜o個個...我好懷疑佢既性觀念 (爆
都好過俾人話佢係基....
sugihara 01:53 AM 11-14-02
不過呢...
平時扮哂蟹,一捉到人地少少野就黎料,咁可以叫真小人咩?
我0既hg知識比較少,講錯乜唔好介意:-)

返回主題版面