Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
H-GAMEの部屋>Illusion新作: CodeName Alpha
某F 03:17 PM 11-10-02

www.illusion.jp

成隻h版既bio harzard咁款.....:-)
彩子 06:16 PM 11-10-02
擺明抄BH格局... :-)
仲差o的睇錯左Miss H.W o左手舊野似係叉盒logo... :-)
小雨 06:23 PM 11-10-02
同 Des Blood 4 個女主角咁鬼似既..
無咩新鮮感...:-)
山崎 06:53 PM 11-10-02
邊道仲有Des Blood 4 賣??
小雨 07:17 PM 11-10-02
作者: :
Originally posted by 山崎 :
邊道仲有Des Blood 4 賣??
信和無咩?! :-)
山崎 09:49 PM 11-10-02
昨日先去完,好似無一度有game賣.....
小雨 09:53 PM 11-10-02
昨日先去完,好似無一度有game賣.....
二樓中間條行仔..
有 3 間的...
山崎 10:06 PM 11-10-02
好似有這地方,我記起了,但當時兩邊都唔知點解坐滿曬金毛@@
攪到我無行入去..
小雨 10:15 PM 11-10-02
好似有這地方,我記起了,但當時兩邊都唔知點解坐滿曬金毛@@
攪到我無行入去..
咁恐怖?! XDD
:-)
小昭Teddy 11:10 PM 11-10-02
支持~~~
但H版BH....唔知會變到點:-)
why 11:25 PM 11-10-02
上一隻Des Blood 4唔係好掂, 今次真係要考慮下玩唔玩
Richter Chan 06:49 AM 11-11-02
Originally posted by why :
上一隻Des Blood 4唔係好掂, 今次真係要考慮下玩唔玩
Me too
C@T 11:30 AM 11-11-02
Originally posted by 小昭Teddy :
支持~~~
但H版BH....唔知會變到點:-)
俾喪屍搞....:-) :-) :-) :-)

返回主題版面