Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
體育版>今季科蘭與雲尼史特羅既比較..
boy 04:58 PM 11-04-02
科蘭 2 場正選, 10 場後備上陣, 其中 1 場打足全場
共上陣247 分鐘, 入2 球

雲尼史特羅 9 場正選, 1 場後備上陣, 其中 5 場打足全場
共上陣802 分鐘, 入4 球, 其中3球係12碼

科蘭都幾勁架~:-)

copy from 足版
雙星 12:53 AM 11-05-02
兩條友都:-)
搖搖 08:00 AM 11-05-02
應該話雲尼屎到來見左底定係話科難開始發力好呢@_@
03:29 PM 11-05-02
雲尼屎到來今年跌晒WETT=_=
owen10 11:50 PM 11-05-02
d人熟曬佢d踢法..i think
魚伕 11:15 AM 11-06-02
老費成日轉陣,雲尼斯杜箂好難去適應:-)
itcwai 01:48 AM 11-07-02
雲兄比人捉倒路啦,樹大招風.

睇過科蘭世界盃果球禁區頂volley同上場cur右上角...
唔明因乜佢上季會食旦旦? (我上年冇有線,冇睇到)
10:29 AM 11-07-02
作者: :
Originally posted by itcwai :

睇過科蘭世界盃果球禁區頂volley同上場cur右上角...
我同你相返~~今年冇CABLE睇=_=
itcwai 02:57 PM 11-08-02
Originally posted by PENNYKKS :

我同你相返~~今年冇CABLE睇=_=
世界盃都唔睇??:-)
03:27 PM 11-08-02

世界盃都唔睇??:-)
睇完就cut了
搖搖 04:48 PM 11-08-02
Originally posted by PENNYKKS :

睇完就cut了
我同你一樣呀:-)
sugihara 05:47 PM 11-08-02

上季佢出場涉時間0既
同埋佢好似有唔少必入波唔入...:-)
itcwai 09:53 PM 11-08-02
Originally posted by sugihara :

上季佢出場涉時間0既
同埋佢好似有唔少必入波唔入...:-)
咁計場數佢個入球率就唔抵咯...
Magic Q 10:06 PM 11-08-02
上年科蘭都出左幾百分鐘...
10:20 AM 11-09-02
Originally posted by 搖妖傑 :
我同你一樣呀:-)
我而家個個星期六、日晚好悶:-)

返回主題版面