Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
攻略及心得交流區>[GC]Mario Party 4 討論區
JACKY 12:41 AM 10-21-02

MARIO PARTY 4日本版官方網

MARIO PARTY 美版官方網

由於今天係美國出MARIO PARTY 4
香港都應該會在近日見街

如果大家見到香港有得買, 就報報價
而係外地買到既朋友都入黎討論呀
usayarE 11:50 PM 10-21-02
出了嗎?!
日版/美版?
幾多錢?
WAL 12:46 AM 10-22-02
日版8號先出..
起碼11月先啦!!
誘肉毛球 12:54 AM 10-22-02
已玩的人...
記緊要做玩後報告啊!
Arnaki 06:14 PM 10-24-02
買左la~恆港,$370 ,但未試..
馬交石 06:36 PM 10-24-02
作者: :
Originally posted by Arnaki :
買左la~恆港,$370 ,但未試..
等您試玩報告呀~因為我想買日版呢
JACKY 07:26 PM 10-24-02
E-GAME 有未, 好心急
Arnaki 10:17 PM 10-24-02
隻GAME點解開頭有蜜蜂廠logo,唔係任記??
隻game有party mode,story mode,mini-gamemode,presentroom,extra room!
我只試左一陣story mode...玩左一兩個mini game...(看圖找冬故),同在(水底穿圈)(因我sister要玩動物之森.. >-< )畫面好sharp,我用普通tv都好正~玩落都幾得意,一班friend play應該幾好玩!,似大富翕!(我以前無玩過前幾集,唔知呢隻game有無爆機?)!
$370都買得過,可能明天會重平~
有間game shop同我講d美版game多數monday返!
JACKY 11:20 PM 10-24-02
隻GAME 仍然係HUDSON 開發, 任記發行
如果單打, 應該同上幾集咁有爆機
集齊所有MINI 遊戲應該要玩晒唔同既MODE
◎Luigi◎ 12:49 AM 10-25-02
370~Quarry bay 恆港! 轉載自Arnaki
gihren 01:00 AM 10-25-02
多唔多貨呢? 如多,聽晚(FRI)會去買!!
majestyk 11:24 AM 10-25-02
好唔好玩???
tylau 08:06 PM 10-26-02
E-GAME入手... $368
JACKY 11:16 PM 10-26-02
玩緊, 如果同上3集比, 畫面係細緻左(廢話N64 點同GC 比)
版圖立體左, 段OPENING 幾正
玩法同上集一樣都係行棋, 之後MINI GAME
至於有冇覺得load 碟, 唔知半秒算唔算
不過最過癮係有擦擦卡玩
站時最鍾意爬雪山個MINI GAME
STORY MODE 未試, 試完再講^^

如果一大班人玩係一個好選擇
赤武神 11:53 PM 10-26-02
電擊GC mario party 4評分: 9,8,9,7~~~
宮本茂 12:02 AM 10-27-02
有朋友一齊玩一定好正...
同幾個女仔一齊玩仲正...
可惜屋企冇人同我玩..
所以考慮買唔買好...
JACKY 12:24 AM 10-27-02
一個人玩都好玩, 個STORY MODE 都幾好
原來我玩左成年GC, 都仲未分清楚邊個係Y 制, 邊個係X制
不過我玩襟耐C 制好似冇用過

如果同早排DISNEY MAGICAL PARK 黎比
MINI GAME 質數都係差唔多,
不過MARIO 就唔係成日跳同踏, 有捕魚, 捉蝴蝶, 滑雪
不過至於行地圖方法, MARIO 簡潔D
如果唔急玩, 但又想玩MINI GAME
$198 買隻DISNEY MAGICAL PARK 都頂得下
我儲齊 DISNEY CARD 都玩左10 幾日
赤武神 12:27 AM 10-27-02
X同Y次序其實應該相反~~~~~^^
JACKY 12:32 AM 10-27-02
Originally posted by 赤武神 :
X同Y次序其實應該相反~~~~~^^
玩過傳水桶MINI GAME, 我先知未熟GC 個手制
Zaku 09:07 PM 10-27-02
今次有冇 minigame 要轉個 stick?
最憎要轉 stick 既 minigame, 好傷個 contral
WAL 02:39 PM 10-30-02
今日買左美版
不過點解美版一直只話多過50個minigame..
而日版就聲稱至少有60個?
有點擔心添!!!
WAL 05:32 PM 10-30-02
另外我想問
因為之前我冇預savecard玩美版
如果我完全唔插savecard玩唔玩到?
Zaku 10:32 AM 10-31-02
應該得架嘛
好似冇 game 係一定要插 save card 先玩嘛
赤武神 03:18 PM 10-31-02
Originally posted by Zaku :
應該得架嘛
好似冇 game 係一定要插 save card 先玩嘛
PSO~~~~~~
Zaku 05:01 PM 10-31-02
PSO 唔得架?
oh sorry, 因為我冇 PSO, 所以真係唔知有 game 一定要 save card 先玩得
1 2 

返回主題版面