Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
H-GAMEの部屋>鬼蓄王..
燎原-火 06:36 PM 10-18-02
玩乜架??
正唔正?
rpg黎, 點樣玩鬼蓄??
Rance 10:17 PM 10-18-02
玩攻城略地
好正
slg,捉d良家婦女,敵軍武將,自己部下去調教之塔同地下牢
小昭Teddy 10:19 PM 10-18-02
女角多, 個個都唔同款(冇記錯好似有對孖女之類既物體), 正!!!
唔知點解我對女角多既game特別有好感....(Sixty Nine唷)
flydargon 11:21 PM 10-18-02
不過想爆個終極結局就超難..我朋友個細佬重玩5次都爆唔到=.="
C@T 09:10 PM 10-19-02
作者: :
Originally posted by 燎原-火 :
玩乜架?? 超簡易版三國志
正唔正?
rpg黎, 點樣玩鬼蓄?? SLG, 響後宮玩, 或者用鬼畜作戰黎攻城

C@T 09:14 PM 10-19-02
Originally posted by flydargon :
不過想爆個終極結局就超難..我朋友個細佬重玩5次都爆唔到=.="
邊個sin?
盜賊王? :-) :-)
flydargon 01:22 AM 10-20-02
Originally posted by C@T :

邊個sin?
盜賊王? :-) :-)
要用最短時間去爆.......總之跟住攻略玩都唔夠時間果個!
C@T 08:12 AM 10-20-02
Originally posted by flydargon :

要用最短時間去爆.......總之跟住攻略玩都唔夠時間果個!
盜賊王咪最短lor:-)
五分鐘搞掂:-) :-) :-)
大力 09:15 PM 10-25-02
我覺得要拎晒所有cg仲難~
Shinji 04:28 PM 10-27-02
我覺得不錯,
有D 三國志FEEL
攻城侵略,
不過只係變咗係十八禁咋嘛…
講得衰D,
簡直就係姦淫虜掠…XD
hk_boy 02:42 AM 10-28-02
盜賊王係bad ending..

[鬼蓄王ランス]正!強力推介~!
青空 09:50 AM 10-28-02
一隻超正, 有難度(最終ending+100%cg), 有內涵(?), (和女角既)親切感高既名game.
cyber formula 08:26 PM 10-28-02
正到痺呀~~~我玩完再玩
玩左四次先爆機咋~~仲要對住厚厚既攻略!!
我俾滿分!!!!!!!!!
某F 11:31 PM 10-28-02
難玩到爆.....尤其是爆真ending~_~
雙星 11:44 PM 10-28-02
有冇全CG 圖ar:-)
02:32 AM 10-29-02

D 女好索
satan 11:28 PM 10-29-02
狂玩左一排..冇功略..靠自己....玩過幾個結局..但最後都搵吾齊d cg..差2幅.....唉..遺憾...
無雙 03:07 AM 11-05-02
有冇人仲有隻game係度?
PM我唔該~

返回主題版面