Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
H-GAMEの部屋>有幾多套h-game轉化成動畫既片?
燎原-火 01:54 PM 10-15-02
係可以脫離h 行列架?
我印象中有to heart, one 同with you
都唔知點解會咁架...

其他既都唔錯, world worth未睇
正嗎?
Rv250 01:59 PM 10-15-02
諗左成日
終於醒起有套
Canary( カナリア )
:-)
男 03:07 PM 10-15-02
CP
KANON
PIA3
彩子 03:32 PM 10-15-02
Pia2DX
下級生TV版
下級生OVA版(一般向)

Words worth....
正傳唔錯,外傳感覺上差少少....
森原里美 01:50 AM 10-16-02
作者: :
Originally posted by 片桐彩子 :
Pia2DX
下級生TV版
下級生OVA版(一般向)

Words worth....
正傳唔錯,外傳感覺上差少少....
的確, Words Worth外傳冇正傳咁好睇。
T.K. 09:35 AM 10-16-02
air
男 10:15 AM 10-16-02
Originally posted by T.K. :
air
有動畫咩..........
小雨 08:55 PM 10-16-02
勁多...我唸 H 動畫中有一半都係來自 GAME OVA ...
:-)
T.K. 12:33 AM 10-17-02
啊?原來air無動畫.......我成日以為有,見到呢張wp我重以為動畫版:-)
男 11:02 AM 10-17-02
張野係幾有動畫feel喎~
DIZZY 09:37 PM 10-18-02
Originally posted by 燎原-火 :
其他既都唔錯, world worth未睇
正嗎?
world worth正傳...正
world worth外傅...比較差

正傳...人設/作画監督是りんしん
外傅...作画監督改左秋野空(人物走樣,動作有d生硬)

都是りんしん設定正正:-)
Shinji 04:50 PM 10-27-02
我知道的…
變成正常動畫的有:KANON,Comic party,TO heart,with you...etc

還是18X的有:夜勤,紅蓮,月陽炎…還有很多…ETC
某F 07:07 PM 10-27-02
Originally posted by Shinji :
我知道的…
變成正常動畫的有:KANON,Comic party,TO heart,with you...etc

還是18X的有:夜勤,紅蓮,月陽炎…還有很多…ETC
with you有咩...?
男 10:28 PM 10-27-02
Originally posted by 某F :
with you有咩...?
有, 我有神聖既第1話
某F 12:38 AM 10-28-02
Originally posted by 男 :

有, 我有神聖既第1話
套片出左幾耐:-)
彩子 01:56 AM 10-28-02
Originally posted by 某F :
套片出左幾耐:-)

http://www.groove.jp/movies/withyou/
T.K. 02:17 AM 10-28-02
我都有第一話,第二話買0左睇唔到..............

返回主題版面