Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
H-GAMEの部屋>日文問題(黑)
sugihara 11:24 PM 10-10-02
想問下識唔識d日文粗口,聽講有d hg都有,「乜O乜」咁0個d,我諗你地點都應該識d掛
koyasu 11:38 PM 10-10-02
ばか,くそ,おのれ那些不就是粗口嗎?............
你應該很熟悉的,不是嗎?
sugihara 11:43 PM 10-10-02
蠢材,屎呀呢d係唔係粗口丫
粗口係一定同性器官/行為有關係架
koyasu 11:52 PM 10-10-02
作者: :
Originally posted by sugihara :
蠢材,屎呀呢d係唔係粗口丫
粗口係一定同性器官/行為有關係架
f字頭那些才是粗口?
係o架咩?
sbnegel 11:54 PM 10-10-02
我識,但唔會教人講.
Peter Yu 12:00 AM 10-11-02
日本ばか,くそ,おのれ已經叫粗口架喇(其實機戰都好粗口o下)
仲有好多(copy番黎o既 )
こぞう
こむすめ
きちがい
けち
たわけもの
いなかもの
えっち へんたい
むしけら
よわむし
なきむし
げひん
いやらしい
どろぼう
かしなず
ばかづら
おいぼれ
しにそこない
できそこない
T.K. 12:02 AM 10-11-02
唔係呀.....下流、咸濕、變態都叫粗口?
sugihara 12:02 AM 10-11-02
Originally posted by koyasu :

f字頭那些才是粗口?
係o架咩?
唔係咩
睇電視有時都聽到x街,你有無聽過x你老x?

Originally posted by sbnegel :
我識,但唔會教人講.
唔制,我要學
話哂粗口係一種語言0既精隨所在
sugihara 12:05 AM 10-11-02
Originally posted by Peter Yu :
我唔係要呢d呀,我要唔出得街0個d
例如...マOコ(有無寫錯...&唔好問我0係邊睇返黎 )
有O果d呀
sugihara 12:08 AM 10-11-02
Originally posted by Peter Yu :
睇清楚d,
細路,靚妹,潺仔,喊包,賊仔,唔3唔4...呢d叫粗口?!
sbnegel 12:10 AM 10-11-02
Originally posted by sugihara :
唔制,我要學
話哂粗口係一種語言0既精隨所在
好的日文都未攪得掂,就學唔好的方面,這只會令你d日文越來越唔掂,何況你學左
都用唔到的.
sugihara 12:12 AM 10-11-02
好的日文我搞掂左好耐啦
sbnegel 12:13 AM 10-11-02
對唔住,我經常向人說教.我唔會再回應的了.
Peter Yu 12:15 AM 10-11-02
我以前問過一個日本人
佢話稍為粗俗都叫粗口(即係斯文人唔會講)
你想要o個d就更加係啦
其實我都唔明架
sugihara 12:38 AM 10-11-02
又一次向日本人0既禮儀致敬 \
大和民族真係一個奇怪0既種族
Peter Yu 12:54 AM 10-11-02
哩一種表面有禮暗地裏淫既優點
我一直身體力行去實踐緊
陸奧 貴志 08:08 AM 10-11-02
看來sugihara想知道個d係例如ma"x"ko呀,chi"x"po呀個類...

要學就去買本france書院文庫啦...(廣告)
hfso 08:26 AM 10-11-02
我都有10M 左右 france書院文庫的Zip File (有興趣PM我) !
某F 10:58 AM 10-11-02
馬鹿野郎 <-萛唔萛
數碼石頭 11:31 AM 10-11-02
我好鍾意食芒果~
小昭Teddy 11:34 AM 10-11-02
粗口唔一定要係同性器官, 性行為有關. 好似....呢度俾唔俾講粗口架???搵次整番個[通俗語言教室]
T.K. 11:44 AM 10-11-02
當然唔俾講啦,講一句扣100POST,屬犯者仲會被BAN
Peter Yu 12:33 PM 10-11-02
Originally posted by hfso :
我都有10M 左右 france書院文庫的Zip File (有興趣PM我) !
我有興趣哦
但10M又食唔晒,有冇作者list
陸奧 貴志 01:20 PM 10-11-02

我有興趣哦
但10M又食唔晒,有冇作者list
有冇綺羅光同北原童夢?

不過冇書在手始終感覺差d...
sugihara 01:41 PM 10-11-02
france書院文庫係乜黎
10M係咪全部架
1 2 

返回主題版面