Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 09-22-19, 07:00 PM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
Hustlers (J.Lo, Constance Wu)

台灣譯做《舞孃騙很大》,真係~~~

查過本港連譯名都唔見有,上嘅期更加未有。

故仔係由真人真事改篇,講08年金融海嘯之後,一班跳鋼管舞嘅舞女,為咗生計,用迷藥整暈班華爾街「大鱷」,碌爆佢哋咭嚟騳錢嘅故仔。

唔洗講都係有關姐妹情嘅戲,故仔其實無乜嘢好簡單,有少少批評當年嘅事,嗰度幾乎無個男性直得同情,但又唔會咩「裡拳」,事關除咗 Constance Wu 個角式之外,你又唔會點同情班舞女,因為其他啲描寫又真係無乜。

最搶嘅係「蘿霸」J. Lo 復出影壇之作,佢演個大家姐好入型入格,非當搶戲。諗好多人入場都係睇佢;有人話佢係嚟屆小金人大熱,咁講會唔會早得滯先?除非今年啲女主角好弱,本人又唔係咁覺。

舊 09-27-19, 12:00 PM   #2
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
唔好意思,搵到條片講 JLo 點學跳鋼管舞

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WU]收大亂鬥 Zine 買賣專區 1 11-08-15 01:43 PM
[討論] Wii U 個tag用[WiiU] 定 [WU]好D? neo2046 電視遊戲討論版 33 06-08-11 10:52 PM
Stussy X Nike Low Force Lo david_yip_kw 潮流版 6 07-15-06 01:57 AM
Eason嫂誕七磅半肥B女Constance Ricky-S Neo Entertainment TREND 16 10-07-04 11:01 AM
有關Nike DUNK LO 普通人一個 體育版 4 01-23-04 11:30 PM

現在的時間是 04:14 AM

手機版 | APP版