Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
電視遊戲討論版>北斗如龍同dead rising4好唔好玩?
lightsnakes 03:46 AM 07-25-19
見而家psn平,如2揀1,揀邊隻好?
lunn 06:33 AM 07-25-19
留返D錢買其他野啦
ps4boy 09:39 AM 07-25-19
北斗之拳都唔知有無新推出!
莎月美希 09:54 AM 07-25-19
人中北斗都算可以一玩。
由手機版發出
charcsc2000 10:02 PM 07-25-19
作者: lightsnakes:
見而家psn平,如2揀1,揀邊隻好?
兩隻都不要買,浪費錢~
HEAD_HUNTER 01:49 AM 07-26-19
北斗如龍答你唔到,
但Dead rising 4的話.....勸你買番1 remake仲好:-)
風間鈴木仁 02:24 AM 07-26-19
北斗如龍 之前 有 DEMO 可以試,

北斗如龍 我爆左機 / dead rising4 我買左未玩。
ps4boy 12:25 PM 07-26-19
psn真應景,dead rising感到商埸暴徒衝擊,只係換成zombie!
charcsc2000 12:45 PM 07-26-19
作者: ps4boy:
psn真應景,dead rising感到商埸暴徒衝擊,只係換成zombie!
講呢d,不如重睇4集國定殺戮日:-)
鐵之侍 12:54 PM 07-26-19
Dead rising我只玩了4,但也感受到製作組多麼浪費點子,婆費一隻本應可更有趣的遊戲
Dyhalt Rushifar 02:06 PM 07-26-19
北斗作為人中系列當齋ACT都算OK既,故事嘛…當佢係北斗MAD系列吧。
charcsc2000 02:16 PM 07-26-19
作者: 鐵之侍:
Dead rising我只玩了4,但也感受到製作組多麼浪費點子,婆費一隻本應可更有趣的遊戲
真心1代係最好玩,係英文版唔係好睇得明~

作者: Dyhalt Rushifar:
北斗作為人中系列當齋ACT都算OK既,故事嘛…當佢係北斗MAD系列吧。
真心北斗除非係fans,否則不要買:-)
Dyhalt Rushifar 04:48 PM 07-26-19
作者: charcsc2000:
真心北斗除非係fans,否則不要買:-)
真心北斗FAN先唔推介,太執著既見到D超展開堅會啪碟:-)
ps4boy 11:43 AM 07-28-19
真北斗無双可用其他角色,可買!
lightsnakes 06:56 PM 07-28-19
暫時兩隻都唔買,save返d錢
mrk 03:35 PM 07-30-19
之前試過X1版DR4 Demo,當時跌fps跌得好勁,
唔知PS4版有冇修補番!

PS:我就1~3+2前傳+2後傳+2平行時空版都有買,
試玩完後,4真係重差過3,暫直係退步!
有錢都唔好買!
ps4boy 09:51 AM 08-02-19
本也是北斗迷,玉皇朝返出北斗漫畫期期買,卡通走哂様唔看!

返回主題版面