Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
電影版>BLACK WIDOW (2020)
LTKS 11:04 AM 07-21-19

鐵之侍 11:15 AM 07-21-19
時間點確認是英雄內戰後,反派是之前已有猜到的模仿大師
肉羊哩咖 04:13 PM 07-21-19
有在場人仕話放咗兩段片,一個係 Natasha 同另一個女(Carl Denvers 朋友個女?)打完坐低飲嘢,後者可能係新嘅 BW,另一條片係 Natasha 拎住個盾,夜間橋上大戰 Taskmaster
王小虎 06:11 PM 07-21-19
Yelena Belova,漫畫係第二代Black Widow,不過就唔係好出名,出過幾期書就冇了。但由於金髮黑衫外型都幾sharp,都算比人記得有呢個角色。

訪問Rachel Weisz時佢話其實戲裡面係唔少過一個Black Widow,甚至佢都係前Black Widow。你可以想像Black Widow係俄羅斯Red Room的一種特工的外號。
次期Cekehe 03:14 AM 07-22-19
雖然無乜可能,不過期待到時片尾彩蛋會係Black Widow唔知點解會出現喺2024年......
f2light 01:38 AM 07-24-19

f2light 06:40 AM 08-27-19

f2light 02:12 AM 09-06-19

f2light 01:18 AM 09-17-19

肉羊哩咖 07:24 PM 12-03-19
出咗條 teaser

鐵之侍 08:07 PM 12-03-19
警長被俄羅斯捉了改造成紅色隊長~

看二代目(預定) 黑寡婦算不錯
Dangerous-boy 10:41 PM 12-16-19

肉羊哩咖 04:36 PM 01-14-20
新嘅「特別映像」出咗

DevilElvis 04:47 PM 01-14-20

DevilElvis 12:30 AM 01-15-20

肉羊哩咖 01:23 PM 02-03-20
Super Bowl 小預告

f2light 01:15 AM 03-10-20

https://m.youtube.com/watch?v=ybji16u608U
由手機版發出

肉羊哩咖 02:11 AM 03-10-20
最終預告,講到個故仔大致講乜,Taskmaster 型爆!
豪傑公子 09:46 AM 03-10-20
企硬唔DELAY上畫, 真係咁有信心?
鐵之侍 10:03 AM 03-10-20
其實都不希望延期就是了
肉羊哩咖 01:13 PM 03-10-20
無嘅,滴住嚟另一套專攻嗰個市場嘅都係死都唔改咯,應該計過條數。呢套有票房追踪公司預計單美帝最高會開到一億三仟万。到時睇吓點。不過睇咗條最終預告,就好有興趣「冒死」去睇。
王小虎 04:39 PM 03-10-20
今次守得幾密,邊個係Taskmaster。
王小虎 01:57 AM 03-18-20
Black Widow delay, no release date now
https://www.techradar.com/news/black...onavirus-delay
DevilElvis 02:59 AM 03-18-20
Oh,黑寡婦都毒唔過中國肺炎
肉羊哩咖 04:36 AM 03-18-20
當全世界啲戲院都唔做生意,點玩落去~ 千祈千祈,唔好唔好,直上 D+ 呀唔該!
1 2 3 4 

返回主題版面