Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 
電視遊戲討論版>熱血硬派くにおくん外伝 River City Girls |
Alpha2 01:14 PM 07-05-19

david 01:27 PM 07-05-19
原來去曬泰國做手術...:-)
強化人間ですの~★ 01:35 PM 07-05-19
作者: david:
原來去曬泰國做手術...:-)
唔係性轉
角色本來就有,就係封面呢兩個:-)
darkvolver 01:39 PM 07-05-19
想問下大家當年SFC年代...點樣才算爆機.....我打打下冇玩到...:-)
demo 03:05 PM 07-05-19
作者: 強化人間ですの~★:
唔係性轉
呢集超鐘意,間中有玩返。
kaichung20 04:05 PM 07-05-19
作者: 強化人間ですの~★:
唔係性轉
呢隻game好好玩~
血之淚 05:55 PM 07-05-19

明明男女都有得用
你同我講走咗去泰國:-)
(=v=)b 08:29 PM 07-05-19
作者: 血之淚:

明明男女都有得用
你同我講走咗去泰國:-)
人物神髓無晒~唔係掛住熱血個名~無人會覺得係熱血啦~:-)
david 09:39 PM 07-05-19
作者: (=v=)b:
人物神髓無晒~唔係掛住熱血個名~無人會覺得係熱血啦~:-)

基本上同隔離狗寶O既櫻戰異曲同弓,都係手術失敗O既成果。:-)
Squall-Lucifer 11:06 PM 07-05-19
我還以為是新女角?原來是雙男主條女
ps4boy 02:46 PM 07-06-19
改到鬼五馬六,新櫻花已算.....!
paullks 02:46 AM 07-07-19
請問, 以前 SFC的 新熱血硬派 和 元祖熱血硬派 這二者是 平行世界? :-)

因為 女主角 不同, 讓人有疑問...:-)

以為會安排冷峰學園那位副會長來做外傳角色...:-)
強化人間ですの~★ 10:43 AM 07-15-19

叉燒飯 12:49 PM 07-27-19
動漫節有試玩,雖然old school但係幾好玩
感覺幾似Scott Pilgrim vs. the World
mrk 04:24 PM 07-30-19
我都試玩左,AI角色好聰明左,
識1左1右包抄,建議2人一齊玩!
應該會入NS版!

PS:請問日版有冇日語配音!(日本學校講英語好怪!)
gingq7 12:30 PM 08-02-19
上面條試玩片睇落ok喎, 應該會買steam版

人設其實無乜大改, 只係換左畫風, 可以接受

(隻女猩猩boss以前都有出場 :-)
gingq7 12:41 PM 08-02-19
選人畫面畫風係好唔同, 但實際在game內真係無太大分別

其實以前果隻我都好鐘意(SFC再上一集可以升lv和坐地鐵周圍去果隻就更好),
但新作睇落去真係無論流暢度和可玩性都比以前好好多

熱血唔同櫻戰, 櫻戰應該好多人都係被人設吸引去玩, 就算當年去到櫻戰5人設一樣係藤島康介但唔夠美型咪一樣被人狂鬧
但熱血....我估無人係因為人設而玩掛....

叉燒飯 05:46 PM 08-02-19
作者: gingq7:
選人畫面畫風係好唔同, 但實際在game內真係無太大分別

其實以前果隻我都好鐘意(SFC再上一集可以升lv和坐地鐵周圍去果隻就更好),
但新作睇落去真係無論流暢度和可玩性都比以前好好多

熱血唔同櫻戰, 櫻戰應該好多人都係被人設吸引去玩, 就算當年去到櫻戰5人設一樣係藤島康介但唔夠美型咪一樣被人狂鬧
但熱血....我估無人係因為人設而玩掛....

有人真係接受唔到風格唔玩架,不過隻game有啲小細節都做得幾好,例如start時兩個主角部電話一部係可愛系一部係裂mon:-)
ahleung 07:26 PM 08-02-19
呢間開發商 (Wayforward) 做2D side scrolling ACT 係幾有愛的. 通常佢出既我都會買.
gingq7 12:04 AM 08-03-19
其實有direct feed片:

叉燒飯 12:14 PM 08-07-19
無日文配音,なめんなよ:-)
風間鈴木仁 11:27 AM 08-09-19
https://psnprofiles.com/trophies/947...rls?lang=zh-tw

熱血硬派くにおくん外伝 RIVER CITY GIRLS TROPHIES
中文版
11281984 01:15 PM 09-04-19
258 連特典cd
mrk 09:12 PM 09-04-19
作者: 叉燒飯:
無日文配音,なめんなよ:-)
可惜呀!
打算入NS版算!:-)
(但有冇人兄知NS版有冇中文?因暫時網上好多Gameplay片都係PS4版呢!)
paullks 09:11 AM 09-05-19
作者: mrk:
可惜呀!
打算入NS版算!:-)
(但有冇人兄知NS版有冇中文?因暫時網上好多Gameplay片都係PS4版呢!)
實體封面, 右上角有寫 "繁體中文" 就是了 :-)
1 2 3 

返回主題版面