Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機平板遊戲討論版>マリオカート ツアー (Mario Kart Tour) | 系列最新作 | 已上架
david 11:52 AM 05-24-19

官網:https://mariokarttour.com/en-US
亍 ◣ 12:00 PM 09-29-19
出左冇人講

仲刷緊UR車,,,
Tano 10:07 PM 10-07-19
操控好唔得

手遊大廠出車Game都係得好少叫考技術
亍 ◣ 10:07 AM 10-08-19
操作玩落還好...不過每日只有300金可賺太少,想儲金買車都至少儲一個月,更加唔好諗升呢.....
野良猫 02:53 PM 10-08-19
用簡單操作仲易拎第一同五星
J+1 09:44 PM 10-11-19
5星唔難,係要排名拎高分先麻煩,一場無8000唔駛諗入前4....

今週reset後星星有ur車同人送,正常刷晒所有賽道應該都夠星??

另唔記得求加好友。。。。

由手機版發出
亍 ◣ 10:53 PM 10-19-19
(都係冇人 )

第二輪巡迴賽由第一日開始打,做齊每日任務就,做多兩日就拎到最後個箱.....不過尾三個賽道都要過萬先拎到身第5粒星.....應該要齊晒人車傘+3次fever先拎到吧.....4星都已經用盡奶力去打.......

J+1 10:42 AM 11-01-19
要對戰就要先買通行証?

由手機版發出
J+1 03:33 PM 11-05-19
呢刻總算暫時儲齊R同SR車傘,人就差路易斯。。。
而家D石唔抽轉晒去金幣衝衝衝先剛好夠金幣。。。

下輪巴黎賽道

由手機版發出
亍 ◣ 02:22 PM 12-04-19
倫敦場....
仲未開真人對打.....開始每日打完300COIN就唔想打了.....

武藤遊戲 10:18 AM 03-03-20

終於開
J+1 10:46 AM 03-03-20
之前測試個感覺好似同7隻超強AI對戰咁。。比人陰嘅情況多過打電腦太多。。變成怨憤感太高。。。
由手機版發出
J+1 06:10 PM 03-11-20
多人mode正式開始,感覺依然好差,任務仲要6個係升級,打10場輸9場,覺得F上E都無可能。。。
由手機版發出
J+1 02:48 PM 07-20-20
而家兩個月訂一次通行証一個月好抵玩

=======

終於可以横moon了

由手機版發出
亍 ◣ 10:31 PM 10-07-20
咁就一年

亍 ◣ 09:34 PM 09-22-21
2年

亍 ◣ 07:15 AM 09-12-23
4週年前夕通告唔再更新角色,應該多一年就收皮......

也好,剛剛打到80級拎埋隻金Mii..之後HEA玩直到收皮吧....

返回主題版面