Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 
電視遊戲討論版>請教下有邊個GAME主角目的係要殺天使+魔鬼+神?
滅龍士 10:08 PM 07-14-18
B姐Bayonetta+佢全部自己友除外:-)
Rance 10:10 PM 07-14-18
真女神轉生系列囉....
真!DC 11:15 PM 07-14-18
魔界戰記算唔算
Kain 11:40 PM 07-14-18
Tales of Symphonia
AKIRA桑 12:53 AM 07-15-18
戰神

我從使用 Tapatalk 的 SM-G9287 發送
八仙果 01:10 AM 07-15-18
Darksiders 算唔算?
D.K. 01:33 AM 07-15-18
DQ7 9 都有齊天使惡魔神比你打
holsety 06:59 AM 07-15-18
black matrix
RPG之鬼 09:56 AM 07-15-18
Sfc摩詞摩詞先係始祖

Sent from my iPhone using Gaforum
IDGAF 10:03 AM 07-15-18
作者: 滅龍士:
B姐Bayonetta+佢全部自己友除外:-)
Q:請教下有邊個GAME主角目的係要殺天使+魔鬼+神?

A:Top 10 Games Where You KILL (A) GOD

https://www.youtube.com/watch?v=22qY_n2uIEs

我Google TV game about killing god後第一條片,
就係Top 10 Games Where You KILL (A) GOD,
睇完之後先知我只玩過God of War及Bayonetta部份集數,
原來仲有咁多game玩殺神。

阿修羅之怒(Asura's Wrath)同Dante's Inferno值唔值得玩下?
如果日後Xbox One Backward Compatibility支援呢兩款作品時會再留意下。
(到時部死淨種PS3主機應該都升天…)
ELT 12:52 PM 07-15-18
xenoblade 算唔算?
神都係人
david 01:04 PM 07-15-18
DANTE'S INFERNO過得去啦,我1000佐。
風間鈴木仁 07:35 PM 07-15-18
GOW 系列 , DMC 系列算唔算……

魔鬼 + ??? + 撒旦 I don't know 。
AKIRA桑 07:44 PM 07-15-18
突然諗起saturn隻gradian heroes

david 07:54 PM 07-15-18
作者: AKIRA桑:
突然諗起saturn隻gradian heroes

XBLA有得玩翻啦,唔駛諗到咁遠。
AKIRA桑 07:59 PM 07-15-18
作者: david:
XBLA有得玩翻啦,唔駛諗到咁遠。
果隻有玩,但完全無左果種feel,saturn 果隻差一不多一日爆一次機。

david 08:11 PM 07-15-18
作者: AKIRA桑:
果隻有玩,但完全無左果種feel,saturn 果隻差一不多一日爆一次機。

坐埋一齊六打已經係無得再回味O既歷史O黎,可一不可再,但XBLA可以網上12打又16:9,又可以O係XBOX ONE玩翻,都算係有良心,唔係就咁加條邊就收錢。
HAKAIDER 08:16 PM 07-15-18
作者: Rance:
真女神轉生系列囉....
你自己個系列咪係囉..............:-)

不過係搞盡天使+魔鬼+神三界嘅囡囡 :-)
滅龍士 09:59 PM 07-15-18
GodOfWar系列同阿修羅之怒冇天使打、DMC系列冇真嘅神同天使打(DMC4隻final boss神像唔算),歡迎你哋再慢慢舉例:-)
C.K.F. 10:17 PM 07-15-18
鐵拳系列.
AKIRA桑 10:19 PM 07-15-18
天使帝國

滅龍士 10:35 PM 07-15-18
作者: C.K.F.:
鐵拳系列.
阿仁係魔鬼,神同天使又係乜水?:-)
david 12:01 AM 07-16-18
神都有真假之分O既咩...:-)

DARKSIDERS系列同DIABLO III囉。

其實你係等緊SUPERNATURAL遊戲化,乜Q都可以殺。:-)
Dyhalt Rushifar 10:07 AM 07-16-18
作者: david:
坐埋一齊六打已經係無得再回味O既歷史O黎,可一不可再,但XBLA可以網上12打又16:9,又可以O係XBOX ONE玩翻,都算係有良心,唔係就咁加條邊就收錢。
印象中隻GAME都幾多劣評…
好似有舊版/新版揀,在下淨係記得新版D調整真係低能既:-)
david 12:50 PM 07-16-18
作者: Dyhalt Rushifar:
印象中隻GAME都幾多劣評…
好似有舊版/新版揀,在下淨係記得新版D調整真係低能既:-)

O下...全部都平均80分起跳...

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/guardian-heroes

http://marketplace.xbox.com/en-au/Pr...5-d80258410b2b

當然,以呢個林O既標準,呢O的專業GAME評同玩家評價都係信唔過:-)
1 2 

返回主題版面