Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電影版>Men in Black: International (2019) | Chris Hemsworth (Thor)
david 08:52 AM 07-09-18

https://www.imdb.com/title/tt2283336/
wing 11:03 AM 07-09-18
仲有冇tommy lee jones?
david 12:24 PM 07-09-18
應該無喇,呢套係外傳O黎,班底換曬。
wing 05:33 PM 07-09-18
作者: david:
應該無喇,呢套係外傳O黎,班底換曬。
係喎....可能由宇宙最強老爸做MIB老手
david 02:00 PM 03-02-19
Men in Black: International (2019)

f2light 12:04 PM 04-26-19

https://www.youtube.com/watch?v=F3lJwV7ZIIk
ahleung 02:41 PM 04-26-19
Thor + Valkyrie XD
david 10:40 PM 05-26-19

話明"MEN" IN BLACK,THOR隔離O個隻係人妖吧...
Rv250 11:11 PM 05-26-19
咁講法恐怕戲名可能要改做people in black
ComeLOLoh 05:35 PM 06-14-19
睇左…
賣點根本係Thor
M.I.B. International意思真係係M.I.B. International
可以一睇,但唔一定要睇。有d失望,而且故事真係一段到一般。
小小外星人太搶鏡,笑料係有,但唔夠。
亍 ◣ 07:20 AM 06-15-19
死啦...而家每套戲隨左厲害了元素,仲要下意識留意裡拳元素....呢套又係要大叫裡拳萬歲 (睇怕下集可能要改名 )

當係reboot..呢套我算睇得幾開心(可能唔記得之前幾套o既關係)

雖然個故事到中路已經知道之後點走,而且d武器無咩驚喜...外星人都係.....
HON HON 09:48 AM 06-15-19
咩戲都加個女仕落去就知咩事, 有時仲要係膚色不同既...

無諗過睇, 見你地既影評都可以理解.
david 11:10 AM 06-15-19
作者: Rv250:

下一套好明顥係要改做PEOPLE (LACK) OF COLOR啦!

識得基本光學O既,應該知白色先係最多色彩,黑色係啱啱相反。不過,班大愛極左裏拳邊會識呢O的常識呢。
HON HON 12:28 PM 06-15-19
作者: Rv250:
依家真係太刻意去BLACK, 唔好.
PatrickNo42 03:21 PM 06-15-19
女權唔係問題
而係呢套真係拍到好普通好平淡
明明卡士豐富,劇情簡單又有感動位
某程度上真係服左個導演
鈴蘭 03:48 AM 06-16-19
變左一半女權片
但都OK既

Chris係咪真係做廢柴主角做上癮
david 03:04 PM 06-16-19
而家O既大方向好似係要為所有白種男角色去勢。
C.Ryo 01:30 PM 06-17-19
睇咗,又唔太差,合格以上,Extend個世界觀得黎依然保住MIB風味,呀小小兵仲幾討好添
wing 03:34 PM 06-17-19
作者: david:
下一套好明顥係要改做PEOPLE (LACK) OF COLOR啦!

識得基本光學O既,應該知白色先係最多色彩,黑色係啱啱相反。不過,班大愛極左裏拳邊會識呢O的常識呢。
呢樣就兩睇, 如果係RGB, 三隻色都推到最高就會混到黑色.
david 04:35 PM 06-17-19
作者: wing:
呢樣就兩睇, 如果係RGB, 三隻色都推到最高就會混到黑色.
光學同油顏色唔同O既,物件顏色係將咩色O既光反射出O黎,例如紅色物件係只有紅色光反射到,其他色就幾乎吸曬,白色物件就係幾乎所有色都反先會係白色,黑色就係幾乎所有色都吸曬反唔到。
怪盜小G 06:28 PM 06-18-19
好悶

好彩今日睇只要幾十蚊

女主角細個如果拎住本書行街可能會俾J爆頭
肉羊哩咖 03:06 PM 06-19-19
美帝開畫冠軍但比預期差。收唔到製作費三份一,仲未計宣傳費。

近日有報幕後仲精彩 —— 個監製同個導演唔啱牙,監製話佢當年 MIB1 佢有份,唔同意元劇本咁玩,改到亂晒,結果「各有各拍」(真係有 Director’s Cut 呢次),兩位主角原本因為元劇本先加入,最後直頭自己要請寫手寫過佢哋啲對白,喪你又唔介入擺平單嘢,原本話兩個版本試咗映先決定上邊件,但係監製大晒,所以見到呢個係佢個版本~~~信不信由你。

(其實本人都唔知點先算係)「去勢片」十部做咗七部半仆,就算大陸佬真係有無限資金肯倒錢落海,真係會「前仆後繼」咩?拍戲真係為賺錢啫,又唔係「國家畀個任務你」~~~
IDGAF 09:39 PM 01-20-20
係Netflix睇咗,有4K畫質~!

畫面上幾靚的,
不過個故事真係太平淡,
甚至覺得如果真係換全女班玩女權可能仲好睇添,
但係無…之後有點胡鬧就完咗。

唔知係咪因為Tencent Pictures,
所以硬要加點中國元素落去,
點解要係倫敦站個月台加入普通話廣播咁怪?
我寧願佢加多d,整個唐人街場景落去咁好。

返回主題版面