Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
電視遊戲討論版>Hyper Sports R | Konami | 開發中止
6402oen 10:24 PM 06-12-18
https://www.konami.com/games/eu/en/topics/14636/

HYPER SPORTS R - Nintendo Switch Announcement Trailer
https://youtu.be/xhwLw68jXfI

作者: :

neo2046 08:30 PM 06-10-20
Konami confirms it has cancelled Hyper Sports R
https://nintendoeverything.com/konam...yper-sports-r/
leungky1 08:36 PM 06-10-20
去到畫面都唔攞出嚟
FYK個家用機部門係咪得番用嚟攞資助同扣稅......
由手機版發出
ELT 07:51 AM 06-15-20
當年既大廠,淪落到咁既都出唔到
做手遊算啦
Sar8 08:17 AM 06-15-20
作者: ELT:
做手遊算啦
其實連手遊都搞唔店
Love live呢D咁易食既都可以玩唔夠一年摺埋:-)
應該叫佢返去開gym房:-)
歌絲˙暮斯 08:55 AM 06-15-20
我唔知 Konami 仲有做 :-)
由手機版發出
風間鈴木仁 04:49 PM 06-15-20
作者: ELT:
做手遊算啦
作者: Sar8:
其實連手遊都搞唔店
作者: 歌絲˙暮斯:
我唔知 Konami 仲有做 :-)
由手機版發出
想當年真的有心有力開發 家用(MGS/SH)/街機(槍game/音game)
1980~2016(MGS系列)<我本人的感受。
現在(只剩PES/實況棒球)NS(炸彈人/桃鐵/hudson)
現在手遊game 開發力都有問題,已經變成無心無力公司。:-)
lodoss 12:31 AM 06-16-20
作者: 風間鈴木仁:
想當年真的有心有力開發 家用(MGS/SH)/街機(槍game/音game)
現在(只剩PES/實況棒球)NS(炸彈人/桃鐵)
現在手遊game 開發力都有問題,已經變成無心無力公司。:-)
炸彈人/桃鐵系列都係原生hudson,
真正自家得返兩隻運動 game品牌
ELT 07:56 AM 06-16-20
惡魔城nds果幾集好好玩
Kain 08:32 AM 06-16-20
反而想知點解曾經諗過出隻咁既game
乜gimmick都無想有人買?
人地兩隻俾晒錢奧運官方game,仲有mario角色
另一隻自創角色蘿莉對中年阿叔
你唔整game你既事,但都唔好以為gamer係低能啦
由手機版發出
Kain 08:33 AM 06-16-20
作者: Sar8:
其實連手遊都搞唔店
不過隻遊戲王撈得好掂
由手機版發出
歌絲˙暮斯 12:43 PM 06-16-20
作者: 風間鈴木仁:
現在(只剩PES/實況棒球)NS(炸彈人/桃鐵/hudson)
SH3 後解散 team silent 都覺得呢間公司有古怪

MGSV 我玩到後半已經頂唔順,重覆又重覆

間中攞 PS3 出黎回味下 AZOE HD 算
由手機版發出
風間鈴木仁 01:32 PM 06-16-20
作者: 歌絲˙暮斯:
SH3 後解散 team silent 都覺得呢間公司有古怪

MGSV 我玩到後半已經頂唔順,重覆又重覆

間中攞 PS3 出黎回味下 AZOE HD 算
由手機版發出
SH 系列未有玩。

但是我玩 MGS V 玩左 130Hrs / 71%獎盃表 太上癮了。

PS3 AZOE HD 入手未玩 / PS4 AZOE 都入手未玩。

最新PS4魂斗羅3D 頂唔順 玩左3日完第一關 即放
harakuma 02:50 PM 06-16-20
搵間有實力有財力既公司食鬼咗K, 從身出發好過啦, 佢有好多好IP, 唔發圍真係浪費

返回主題版面