Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
電視遊戲討論版>Fallout 76
6402oen 10:24 PM 05-30-18
PS4, Xbox One and PC
Watch the official teaser trailer for Fallout 76 from award-winning creators Bethesda Game Studios. https://beth.games/fallout76

https://youtu.be/-ye84Zrqndo
作者: :

信長 10:28 PM 05-30-18
應該會今年出到,Bethesda 公佈得都好快出到
信長 10:28 PM 05-30-18
Del----
Lamsze 11:50 PM 05-30-18
用76,唔係5?
張飛後代 01:05 AM 05-31-18
第5~75集去左邊
wing 09:27 AM 05-31-18
作者: Lamsze:
用76,唔係5?
76係指vault 76, 唔係第76集.
RPG之鬼 10:30 AM 05-31-18
好在唔係67
wing 10:34 AM 05-31-18
作者: RPG之鬼:
好在唔係67
怕乜鬼, samsung一樣冇有怕
charcsc2000 10:50 AM 05-31-18
好正, 希望故事似返3代, 4代真心太爛...變左minecraft....
另外點解沒NS份....
信長 10:52 AM 05-31-18
好似傳係online
大覺屋師真 10:36 AM 06-11-18
終於可online
不過仍可以solo
應該都係fd入host個world咁玩
但又有pvp?定係加入一個戰區咁玩

最衰冇帶耳機返公司聽吾到

11月14出
david 11:35 AM 06-11-18

whassupbun 11:46 AM 06-11-18
Always online, 但又可以solo, 即係你可以揀唔組隊, 但一樣會有其他玩家喺個server度, 冇得offline單機
其他玩家點對待你, 就睇人地意願。但打左咁多年機, 多數人都係殺無赦, 仲要搵到核彈可以炸人基地, 睇怕都經常會比人恰...

簡單D講, 即係Rust, 可PvP, 可coop
david 12:06 PM 06-11-18

wing 12:08 PM 06-11-18
作者: whassupbun:
Always online, 但又可以solo, 即係你可以揀唔組隊, 但一樣會有其他玩家喺個server度, 冇得offline單機
其他玩家點對待你, 就睇人地意願。但打左咁多年機, 多數人都係殺無赦, 仲要搵到核彈可以炸人基地, 睇怕都經常會比人恰...

我拔左network線就冇得玩咁絶?
whassupbun 12:11 PM 06-11-18
作者: wing:
Todd Howard自己講"it's entirely online"
鐵之侍 12:13 PM 06-11-18
online玩法可能更好,不過大慨又會是互相撕殺的慘劇。。。。。。
charcsc2000 12:31 PM 06-11-18
作者: whassupbun:

都幾好玩呀...我唸可以組公會既守城.....
點都好過一個人執垃圾...
longlung 12:36 PM 06-11-18
OFFLINE都咁多BUGS 仲ONLINE........
wing 01:04 PM 06-11-18
作者: 鐵之侍:
online玩法可能更好,不過大慨又會是互相撕殺的慘劇。。。。。。
變左大逃殺, 完全唔明會有幾好.
wing 01:04 PM 06-11-18
作者: longlung:
OFFLINE都咁多BUGS 仲ONLINE........
劇情向的rpg走向online, 即係變左射擊game, 死路一條.
david 01:14 PM 06-11-18
劇情向的rpg走向online, 即係變左射擊game, 死路一條.

如果係將當年胎死腹中O既FALLOUT ONLINE CONCEPT套入去,無LOCAL SAVE得CLOUD SAVE等班HIHI無得玩金手指,應該還可以吧。

最緊要係ONLINE區域將支那隔離。
大覺屋師真 01:16 PM 06-11-18
其實吾係出fo5都預左係大型DLC/玩d實驗性嘅野
果然就係玩online

作者: longlung:
hmm.....的確係一大問題

吾想同人玩總有方法
好似gta咁ps4 set個mtu搞掂
wing 01:18 PM 06-11-18
作者: david:
如果係將當年胎死腹中O既FALLOUT ONLINE CONCEPT套入去,無LOCAL SAVE得CLOUD SAVE等班HIHI無得玩金手指,應該還可以吧。

最緊要係ONLINE區域將支那隔離。
唔係local唔local或者cloud唔cloud, 而係搞得online, 幾個人一齊在同一個area做野, 咁劇情即係廢哂, 只會剩下bos果D無限執文件或者去邊度殺一堆敵人呢類無腦無選擇的重複任務.
ericwpk 01:56 PM 06-11-18
online 咁仲開唔開到 VATS

我玩 fallout 其中一個主要原因係可以用 VATS 虐怪
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面