Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
電視遊戲討論版>想問下而家邊度可以買到日版 game
steve 05:34 PM 02-12-18
如題...
自從中文 game 興起之後,純日版 game 越黎越少人入貨
個人習慣中文版 psn 買,間中買純日版 game 儲,
最近去訂下個月出既人中北斗,旺角 Hxxline 都話只返中文版,唔返日版
想問下而家邊度可以買/訂到日版 game?:-):-)
( ゚ω゚)? 05:37 PM 02-12-18
高登基X店一定有啦,雖然唔平:-)
https://www.play-asia.com/games
ゆり 05:39 PM 02-12-18
直接雨林戳

唔洗睇人面色唔洗比人劏
Rance 05:40 PM 02-12-18
直接去日本amazon買
豪傑公子 05:48 PM 02-12-18
作者: ゆり:
直接雨林戳

唔洗睇人面色唔洗比人劏
一般GAME可以, 限定版大大盒嗰D就咪嘞,
好似上次XB2個個都撞凹哂就死,
同埋真係唔夠快, 個個偷跑哂你仲等佢正日出貨寄過嚟...
Rance 06:50 PM 02-12-18
又要正日收到又要純日版係去基板O既O者,前題你唔介意佢貴幾十蚊
ouki 07:30 PM 02-12-18
作者: 豪傑公子:
講真....雨林真係冇咩撞凹.....加上用DHL其實冇咩伏
aquarius 08:12 PM 02-12-18
hotline有日版返㗎
最好出前訂先啦
charcsc2000 12:16 PM 02-13-18
作者: ( ゚ω゚)?:
高登基X店一定有啦,雖然唔平:-)
https://www.play-asia.com/games
有幾貴呀...不嬲水貨都貴....
仲有買呢d純日版一定要頭一水好買到,
唔係就沒可能買到或要訂....
charcsc2000 12:17 PM 02-13-18
作者: steve:
如題...
自從中文 game 興起之後,純日版 game 越黎越少人入貨
個人習慣中文版 psn 買,間中買純日版 game 儲,
最近去訂下個月出既人中北斗,旺角 Hxxline 都話只返中文版,唔返日版
想問下而家邊度可以買/訂到日版 game?:-):-)
高登基x店一定有...
但你要預水貨日版係一定貴過中文版...
lkw2005 08:11 PM 02-13-18
好景電梯口個間,雖然好多人都話佢黑,但係最近幾次偷跑日版都平過amazon未連運個價
ELT 08:33 PM 02-13-18
作者: lkw2005:
好景電梯口個間,雖然好多人都話佢黑,但係最近幾次偷跑日版都平過amazon未連運個價
果間都有時有平野執
係有d二手game仲貴過一手賣

日版game好多地方都有
樓主指既日版game係純粹一般芒亨呀,gt果類
定係囡囡game?
如果囡囡game hotline或基板店有唔少
再唔係playasia 都有,係貴d
rokuna 09:14 PM 02-13-18
雨林個紙盒保護 好少會撞凹 入面仲有充氣袋頂住空位

直接雨林買喇
steve 01:20 AM 02-14-18
作者: ELT:
果間都有時有平野執

定係囡囡game?
日版game指既係一般個d,
我見而家d game 舖越來越少入先問下者:-)
Rance 02:58 AM 02-14-18
而家D人無中文都唔買重邊個會入貨呢
ELT 08:27 AM 02-14-18
作者: steve:
日版game指既係一般個d,
我見而家d game 舖越來越少入先問下者:-)
我見n系既日版game都多人入貨
s系就真係比較少人入日版,就算有都數量唔多,要第一水即買

我都係鐘意存日版 ,s系要game真係不得不屈服要買行版,日版貴幾部倍不特只,仲要好難搵,除非去日本
david 09:08 AM 02-14-18
作者: Rance:
而家D人無中文都唔買重邊個會入貨呢
[常識]無中文=廢GAME[/常識]

:-)
K.LIFE 11:14 AM 02-14-18
作者: charcsc2000:
高登基x店一定有...
但你要預水貨日版係一定貴過中文版...
果位文哥好有個性, 响電話問多兩句就話做緊嘢好忙收線, 好似唔志在咁, 佢拍檔Steven就有禮貌得多, 但幾年前試過落訂有實價後YEN升都要起價之後都小咗幫襯, 宜家都係森林.JP直送多, 有特典又快靚正!

作者: lkw2005:
呢間唔黑, 係老闆有個性D, 貴=/=黑

有D想首發日急玩好似A列車咁都係揾佢, 7-8算咁上下...
K.LIFE 11:25 AM 02-14-18
作者: ELT:
果間都有時有平野執

定係囡囡game?
playasia 上網落單時係港幣HKD, 到入VISA後變咗美金USD仲要加脫換手續費, 永不錄用!:-)
K.LIFE 11:33 AM 02-14-18
作者: 豪傑公子:
上次GT sport Limited連書成KG重雨林都完好寄嚟,

我試過大板用集運寄個14"玻璃魚缸一樣完好無缺:-)
Rance 11:52 AM 02-14-18
邊隻GAME日版貴幾倍要去日本先有?

另外有無事都係睇你好唔好彩O既O者,上次XB2咪有苦主出現
シェンムー 11:57 AM 02-14-18
而家我除左Retro會再慢慢搵日版返黎儲之外
新game退燒了
香港街鋪唔洗訂會主動返日版都係果三兩間
電氣 熱線 基板

Sent from my iPhone using Gaforum
charcsc2000 12:18 PM 02-14-18
作者: シェンムー:
而家我除左Retro會再慢慢搵日版返黎儲之外
新game退燒了
香港街鋪唔洗訂會主動返日版都係果三兩間
電氣 熱線 基板

Sent from my iPhone using Gaforum
其實基板唔差...當年我部PS2薄版日機都係託佢買...
買黎玩GVZG ONLINE...
Gundam MK-2 07:39 PM 02-16-18
日亞無誤
又唔駛食炒價
分分鐘仲有特典
限定版又唔駛周街行完都買唔到

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

返回主題版面