Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Soul Cailbur VI | 已售
ComeLOLoh 10:48 AM 12-08-17
CONFIRMED!!

JanSeiji 10:59 AM 12-08-17
No Switch version??
歌絲˙暮斯 11:37 AM 12-08-17
咁後生既?唔通係前傳?
jack850312 11:55 AM 12-08-17
作者: 歌絲˙暮斯:
咁後生既?唔通係前傳?
或者係後人....
wing 12:24 PM 12-08-17
作者: jack850312:
或者係後人....
SC5大爆死, 應該唔夠膽咁玩ga la. 應該係堆熱門角色後生果時.
赤兵尉SETH 12:36 PM 12-08-17
御剣個樣仲後生過Soul Calibur 1
似係reboot Soul Blade

官方FB封面都係初代把Soul Edge同Soul Calibur

Alpha2 01:10 PM 12-08-17
作者: JanSeiji:
No Switch version??
其實無問題, 只要肯降低graphic 同 frame rate的話.........
ComeLOLoh 01:41 PM 12-08-17
出Switch既話,可能要放個Zelda模組。
wing 01:47 PM 12-08-17
作者: ComeLOLoh:
出Switch既話,可能要放個Zelda模組。
都係, Link以前已經出過, 都係出公主會多noise一d

david 01:56 PM 12-08-17
作者: Alpha2:
其實無問題, 只要肯降低graphic 同 frame rate的話.........
邊駛O架,NS機能咁勁...
gingq7 02:01 PM 12-08-17
4真係正, 5就一般,

仲以為成個系列已玩完, 估唔到仲有得救,
6必買
赤兵尉SETH 02:03 PM 12-08-17
作者: wing:
都係, Link以前已經出過, 都係出公主會多noise一d
出得ns專用角色, ps4同xb1又要各一個
wing 02:15 PM 12-08-17
作者: 赤兵尉SETH:
出得ns專用角色, ps4同xb1又要各一個
完全冇難度呀, xb1可以執番halo或者gears of war人物, ps4梗係搵horizon zero dawn果條女~
暗黑騎士 02:20 PM 12-08-17
支持DarkSoul薪王亂入
風間鈴木仁 02:41 PM 12-08-17
我支持支持 SOUL CALIBUR系列

我係忠實 FANS AR 。

DC SOUL CALIBUR
PS2/GC SOUL CALIBUR II (有出XBOX)
PS2 SOUL CALIBUR III
PS3 SOUL CALIBUR IV (有出XB360)
PS3 SOUL CALIBUR V (有出XB360)

PS3 Soulcalibur : Lost Swords (FREE GAME)
PS3 Soulcalibur II HD Online (有出XB360)
PSP SOUL CALIBUR Broken Destiny 未有玩
Wii SOUL CALIBUR L 都有玩

是否這樣出,
我有玩的 SOUL CALIBUR 系列。

資料圖片區 :
https://www.google.com.hk/search?q=S...iw=360&bih=512
aquarius 05:55 PM 12-08-17
唔記得邊集
不過得dreamcast嗰集最好玩
harakuma 06:46 PM 12-08-17
Dc 第一集好好玩,

最正係個OP可以改做其他人, 甚至改成同一人都得
HAKAIDER 06:53 PM 12-08-17
最高水準應該係SOUL CALIBUR II

Xbox 版仲要行到720P

又可以繼續NTR Sophitia
david 06:55 PM 12-08-17
作者: aquarius:
唔記得邊集
不過得dreamcast嗰集最好玩
講遊戲性係得DC O個集最好啦,之後O既....
赤兵尉SETH 07:04 PM 12-08-17
4當年真係玩得好開心, 剩係同其他玩家show自製角色已經好歡樂
4代ivy到依家響某d群組內仲係好高人氣

作者: david:
講遊戲性係得DC O個集最好啦,之後O既....
呢個系列遊戲性一向都無咩問題, 係5改太多野 好多人接受唔黎
HAKAIDER 07:21 PM 12-08-17
4當年真係玩得好開心, 剩係同其他玩家show自製角色已經好歡樂
但4 代隻杉真係麻麻地, 太似水龍敬痴女

返而3 代白色同2 代順眼d
歌絲˙暮斯 07:35 PM 12-08-17
樓上講好玩果 d,有幾多係有深入研究招式同系統,仲會查埋 frame ? a
赤兵尉SETH 08:47 PM 12-08-17
作者: HAKAIDER:
但4 代隻杉真係麻麻地, 太似水龍敬痴女

返而3 代白色同2 代順眼d
水龍敬痴女裝有咩問題? 功能性一流
雖然我都鐘意3代白衫多d

作者: 歌絲˙暮斯:
樓上講好玩果 d,有幾多係有深入研究招式同系統,仲會查埋 frame ? a
我玩任何格game都唔理frame, 大約知邊d招實用同有風險就算
Rance 08:57 PM 12-08-17

呢個系列遊戲性一向都無咩問題, 係5改太多野 好多人接受唔黎
你堆肌肉男
harakuma 08:58 PM 12-08-17
從來唔去深究招式, 斬斬斬就算,

覺得佢好玩係因為佢有人地無

可改動OP,

人物圖鑑3D模放大(女性用多)

KO完人仲可以斬落去, 對方叫聲動聽,

音樂正

以上講緊係1代DC版
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面