Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
~清談館~>班大學生成日攪對抗,真係唔應該
ZeroChow 01:00 PM 09-09-17
真係要搵人教教佢地,點樣同支那學生和共處。將敵人变成自己人先至正確。

三年大學生活入面,應該唔少機會給支那學生加入對支共不利嘅思維。當佢哋畢業返去支那,就变成支共嘅cancer.

要做嘅其實都唔使多,獨立批判思維,一黨獨裁嘅壞處,上面利益集團有幾大,各種真相。

將佢哋以前受過嘅洗腦教育清哂佢。:-)

年年送返7成改造成功嘅支那同志返內地,都幾過隐。:-)
歌絲˙暮斯 01:21 PM 09-09-17
david 01:22 PM 09-09-17
咪有TOPIC討論緊囉,唔駛另開新串吧...:-)
Dyhalt Rushifar 02:12 PM 09-09-17
香港出世既大陸人都仲可能既,過黎留學其實唔多可能會唔了解土共實況。:-)
ZeroChow 02:52 PM 09-09-17
作者: david:
咪有TOPIC討論緊囉,唔駛另開新串吧...:-)
因為9 成post 我都唔睇:-)

都係想班細路玩得開心d 嗻。:-)
ZeroChow 02:55 PM 09-09-17
作者: Dyhalt Rushifar:
香港出世既大陸人都仲可能既,過黎留學其實唔多可能會唔了解土共實況。:-)
攪到佢哋自身人格矛盾就得架啦,唔使諗咁深遠。:-)
david 05:22 PM 09-09-17
作者: ZeroChow:
攪到佢哋自身人格矛盾就得架啦,唔使諗咁深遠。:-)
三歲定八十,邊有得救...
怪盜小G 03:47 AM 09-10-17
我上次叫完香港大中小學學生一齊排擠支那生唔俾佢地安安樂樂讀書無耐就俾人BAN左:-)
女裝少年 12:22 PM 09-10-17
我都講過如果法西斯係香港唯一生路, 那我就是法西斯
唔使無耐, 即刻比人ban左

返回主題版面