Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-09-17, 01:00 PM   #1
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
班大學生成日攪對抗,真係唔應該

真係要搵人教教佢地,點樣同支那學生和共處。將敵人变成自己人先至正確。

三年大學生活入面,應該唔少機會給支那學生加入對支共不利嘅思維。當佢哋畢業返去支那,就变成支共嘅cancer.

要做嘅其實都唔使多,獨立批判思維,一黨獨裁嘅壞處,上面利益集團有幾大,各種真相。

將佢哋以前受過嘅洗腦教育清哂佢。

年年送返7成改造成功嘅支那同志返內地,都幾過隐。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-17, 01:21 PM   #2
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-17, 01:22 PM   #3
david
The One

註冊日期: Mar 2002
咪有TOPIC討論緊囉,唔駛另開新串吧...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-17, 02:12 PM   #4
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
香港出世既大陸人都仲可能既,過黎留學其實唔多可能會唔了解土共實況。

舊 09-09-17, 02:52 PM   #5
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: david 查看文章
咪有TOPIC討論緊囉,唔駛另開新串吧...
因為9 成post 我都唔睇

都係想班細路玩得開心d 嗻。
舊 09-09-17, 02:55 PM   #6
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
香港出世既大陸人都仲可能既,過黎留學其實唔多可能會唔了解土共實況。
攪到佢哋自身人格矛盾就得架啦,唔使諗咁深遠。
舊 09-09-17, 05:22 PM   #7
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: ZeroChow 查看文章
攪到佢哋自身人格矛盾就得架啦,唔使諗咁深遠。
三歲定八十,邊有得救...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-17, 03:47 AM   #8
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
我上次叫完香港大中小學學生一齊排擠支那生唔俾佢地安安樂樂讀書無耐就俾人BAN左
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-17, 12:22 PM   #9
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
我都講過如果法西斯係香港唯一生路, 那我就是法西斯
唔使無耐, 即刻比人ban左

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:54 AM