Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
電視遊戲討論版>「無双」シリーズ3タイトルのNintendo Switch版が11月9日に同時発売決定
安安 04:22 PM 08-25-17
真・三國無双7 Empires/戦国無双 〜真田丸〜/無双OROCHI2 Ultimate
https://www.gamecity.ne.jp/omega20th/switch/
MultiPASS 07:27 PM 08-25-17
乜暗榮好等錢駛咩?:-)
風間鈴木仁 07:42 PM 08-25-17
作者: 安安:
真・三國無双7 Empires/戦国無双 〜真田丸〜/無双OROCHI2 Ultimate
https://www.gamecity.ne.jp/omega20th/switch/
作者: MultiPASS:
乜暗榮好等錢駛咩?:-)
全新 GAME 價錢 點支持呀 !暗榮 !
sugoteam 08:16 PM 08-25-17
作者: 風間鈴木仁:
全新 GAME 價錢 點支持呀 !暗榮 !

加個所謂Switch DLC 收六千幾円,仲要係唔近唔遠嘅作品,想玩嘅一早買咗,想重温又未咁快,你出隻 Zelda 無雙可能仲多人買

Sent from my iPhone using
Gaforum
ゆり 08:31 PM 08-25-17
垃圾無雙8洗突左?
由手機版發出
信長 09:23 PM 08-25-17
同一日出,自己打自己
KA版柯柏文 09:27 PM 08-25-17
6,800YEN?

可能係3隻打包價, 一場誤會, 大家比D時間佢
wsx360 09:32 PM 08-25-17
作者: KA版柯柏文:
6,800YEN?

新骨黎架
遲下買機要食晒3隻:-)
harakuma 09:48 PM 08-25-17
見到getcoin 隻SF2咁賣得, 佢都想嚟GET COIN
草薙さん 10:03 PM 08-25-17
其實佢肯做護航作果時應該賣到多少...而家出就只會比人罵...
mario0606 10:59 PM 08-25-17
大蛇2已經橫跨左幾代主機:-)
講真,我都認同真係冷飯我情願要Zelda無雙
反正3DS隻加強版好多人未玩過
風間鈴木仁 11:11 PM 08-25-17
作者: KA版柯柏文:
6,800YEN?

哈哈 ! 咁就差不多 最好 ¥6000 3 隻 game !其實點解不分開11月三個星期出 !

作者: 草薙さん:
其實佢肯做護航作果時應該賣到多少...而家出就只會比人罵...
十分認同 !

作者: mario0606:
大蛇2已經橫跨左幾代主機:-)
講真,我都認同真係冷飯我情願要Zelda無雙
反正3DS隻加強版好多人未玩過
WiiU Zelda 無雙真的好玩新奇有趣 !
全無雙系列最好賣 , 其實個版權應該在 光榮吧 ! 快出來吧 !
Kain 11:20 AM 08-26-17
嘩,無雙,正!
最岩SWITCH,可以出街打!
光榮真有腦!
MultiPASS 01:06 PM 08-26-17
作者: 風間鈴木仁:
WiiU Zelda 無雙真的好玩新奇有趣 !
全無雙系列最好賣 , 其實個版權應該在 光榮吧 ! 快出來吧 !
Zelda無雙個版權係老任嘅(同火紋無雙一樣),
老任要出都唔會同火紋無雙隔咁幾近自己打自己,2018年出就差唔多!

返回主題版面