Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>World of Tanks
ビスケット 02:25 PM 07-10-17
官網
日本wiki

隻game出咗咁多年以為應該已經有topic點知搵咗20頁都唔見有
開個topic睇下仲有版友玩緊

自己玩咗一年左右不過都仲係好鬼noob
有冇大大可以教路?
查無此人 09:27 PM 07-22-17
作者: ビスケット:
官網
日本wiki

隻game出咗咁多年以為應該已經有topic點知搵咗20頁都唔見有

有冇大大可以教路?
曾經係美西玩過約兩年,
係無包P帳冇課金既情況下,最高玩到上德軍線9級重坦E-75
之後轉戰過亞服一段超短時間(一個月唔夠)

依家已轉玩同公司出既WOWS

不過WOT美服和亞服玩家生態有好有差別
而我又已經冇玩好耐,應該教唔到你D乜野
sephirothmk3 12:16 AM 07-24-17
官網
日本wiki

有冇大大可以教路?
玩緊(算係掛)
現在WG興玩P2W
新出既T8金車一部強過一部
ID在簽名
CardGameDan 01:44 AM 07-24-17
同樣轉左去WOWS的人
不過唔理戰車定戰艦都似乎走下坡
埃及使者 05:53 PM 07-25-17
放置左2年幾近排開返黎玩
人在亞服

依家部LAPTOP玩唔到冇計
要遲D先可以再玩下

不過亞服都KEEP到萬幾人流算係咁啦
sephirothmk3 09:27 PM 07-25-17
作者: 埃及使者:
放置左2年幾近排開返黎玩
人在亞服

依家部LAPTOP玩唔到冇計
要遲D先可以再玩下

不過亞服都KEEP到萬幾人流算係咁啦
得閒一起platoon? XD
埃及使者 08:19 AM 07-26-17
作者: sephirothmk3:
得閒一起platoon? XD
OK呀
要等我ON返應該仲要一段時間
不過我有時打得好隨意,帶頭衝去死XD

SEA: diving
ビスケット 08:16 AM 07-27-17
嗚呀你哋個個wn8都成2000
我爬上1000都已經爬得好辛苦

p2w連我呢啲noob都感受到
以前啲金車有高1個tier嘅裝甲就要捱支低1個tier嘅炮
而家係所有優點集於一身
sephirothmk3 09:47 AM 07-27-17
嗚呀你哋個個wn8都成2000
我爬上1000都已經爬得好辛苦

p2w連我呢啲noob都感受到
以前啲金車有高1個tier嘅裝甲就要捱支低1個tier嘅炮
而家係所有優點集於一身
基本上WOT係一隻三角函數game
識計數已經可以打得OK
ビスケット 11:24 PM 07-27-17
基本上WOT係一隻三角函數game
識計數已經可以打得OK
我低tier開始主力玩td
而家玩d前線車冇概念應該要做乜
特別係mt一開場好容易就走過界送頭
但我見啲玩得勁嘅好多都好鍾意玩mt
sephirothmk3 08:50 AM 07-28-17
我低tier開始主力玩td
而家玩d前線車冇概念應該要做乜
特別係mt一開場好容易就走過界送頭
但我見啲玩得勁嘅好多都好鍾意玩mt
因為MT機動好、dpm高、視野好、隱蔽唔差、有D仲有個無敵鐵頭
對班高手來講可以唔洗依賴隊友自開自打,走佬救家一流
就算正面上重坦都仲可以按2制用wn8彈強J
不過對crew 有好高要求一定要谷盡視野同砲控類既stat
通常我堆MT 都係3技+ crew
你練咗重坦先啦XD
學識擺角重要好多
同埋crew skill 有燈泡有repair就夠
btj 你id 係?
ビスケット 08:45 PM 07-28-17
亞服 lucy_biscuit

重坦我淨係識用側面呃跳彈
車頭擺角成日擺到側面都出埋黎
稜線賣頭又係成日賣賣下變咗賣車頭
sephirothmk3 05:20 PM 07-30-17
亞服 lucy_biscuit

重坦我淨係識用側面呃跳彈
車頭擺角成日擺到側面都出埋黎
稜線賣頭又係成日賣賣下變咗賣車頭
加左好友
得閒一起platoon
ビスケット 07:59 AM 08-01-17
加左好友
得閒一起platoon
我累街坊架喎
同埋我冇乜高tier車
tier8都係得2架
sephirothmk3 10:15 AM 08-01-17
我累街坊架喎
同埋我冇乜高tier車
tier8都係得2架
無問題
我連T1都有2技crew 係度
ビスケット 10:29 AM 08-01-17
開新國家時成日見到有啲玩得勁嘅人同一架tier1玩成一千幾百場
就係你哋喺度作怪
sephirothmk3 10:37 AM 08-01-17
開新國家時成日見到有啲玩得勁嘅人同一架tier1玩成一千幾百場
就係你哋喺度作怪
唔係我啊
我同常都係FE到T5先玩既
ビスケット 11:29 AM 08-01-17
唔係我啊
我同常都係FE到T5先玩既

我儲咗廿幾三十萬fe都未捨得用

話說呢兩日唔知係咪條lan線虧虧哋,部pc成日無啦啦斷線
呢個禮拜應該玩少啲,星期六日有時間搞搞佢先玩返
sephirothmk3 11:52 AM 08-01-17

我儲咗廿幾三十萬fe都未捨得用

話說呢兩日唔知係咪條lan線虧虧哋,部pc成日無啦啦斷線
呢個禮拜應該玩少啲,星期六日有時間搞搞佢先玩返
你開到T5一般都係用2萬零FE
T2->T5 如果每次都100%crew 已經貴過你1:35轉FE既金量
同埋有D車白板真係生不如死
唔FE支砲出來我驚我會爆血管
ビスケット 02:19 PM 08-01-17
t2>5我都係75%crew捱過就算,反正唔會打好多場
我課得好少,基本上啲金都係用黎買迷彩同車位

啲fe我都係想留返黎skip白板炮
好似德國架st emil咁白板期佔你差唔多一半時間真係勁想死,雖然我都係全程燒wn8捱過去
呢部嘢仲要上咗頂炮都係好難用
行得慢過重坦,成日都係呢幾個情況...
1. 自己友超勁,我未埋位佢哋已經打完繼續推,我keep住追都仲係成場食白果
2. 自己友好廢,我一埋位佢哋就崩,只可以原地開多一兩炮然後等死
3. 自己友超廢,我喺半路佢哋已經崩,然後我繼續上又唔係,退又走唔切,隨時企喺空地俾人圍
sephirothmk3 02:45 PM 08-01-17
t2>5我都係75%crew捱過就算,反正唔會打好多場
我課得好少,基本上啲金都係用黎買迷彩同車位

啲fe我都係想留返黎skip白板炮
好似德國架st emil咁白板期佔你差唔多一半時間真係勁想死,雖然我都係全程燒wn8捱過去
呢部嘢仲要上咗頂炮都係好難用
行得慢過重坦,成日都係呢幾個情況...
1. 自己友超勁,我未埋位佢哋已經打完繼續推,我keep住追都仲係成場食白果
2. 自己友好廢,我一埋位佢哋就崩,只可以原地開多一兩炮然後等死
3. 自己友超廢,我喺半路佢哋已經崩,然後我繼續上又唔係,退又走唔切,隨時企喺空地俾人圍
你全部車都keep定點
我keep左大部分德國車
其他國家只keep OP車/高階車
Emil 我捱左4場頂唔住上左Rhm
ビスケット 12:20 AM 08-02-17
你全部車都keep定點
我keep左大部分德國車
其他國家只keep OP車/高階車
Emil 我捱左4場頂唔住上左Rhm
keep啲鍾意玩嘅同埋囡囡車
英國同德國我都keep好多
hetzer係我第一批車嘅其中一架
但打到咗就黎成年而家都冇m牌,係咪要攝起架老鼠先會拎到?
ビスケット 08:19 AM 08-02-17
愛里壽架車又有得buff

鳳熾魂 09:16 AM 08-02-17
作者: CardGameDan:
同樣轉左去WOWS的人
不過唔理戰車定戰艦都似乎走下坡
艦果面新國家係咁打日本美國臉點玩
祖國強就梗,小日本都只係好過美國咁解
sephirothmk3 09:46 AM 08-02-17
作者: 鳳熾魂:
艦果面新國家係咁打日本美國臉點玩
祖國強就梗,小日本都只係好過美國咁解
大和仲係眾生平等
saipan吊打同階
大E專門平衡德戰
鯊魚號仲要buff雷達到9.9公里,專蝦小學生同貝爺
邊度比人打臉
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面