Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後
~清談館~>[香港人權民主法]兒子生性欲強化國民認同回國團聚,林母倍感安慰 / 張宇人不想禍及妻兒
歌絲˙暮斯 02:41 PM 07-04-17
deleted
DevilElvis 02:58 PM 07-04-17
人要面樹要皮(尢其係中國人),佢寧願食樹皮都唔會讓步比你獨立啦
Rance 03:14 PM 07-04-17
香港人自己都唔想獨立啦,D樓價冧哂點算
歌絲˙暮斯 03:22 PM 07-04-17
作者: Rance:
D樓價冧哂點算
年青人可以上樓,晚晚扑野有高潮,正牙 :-)
由手機版發出
kev00269270 03:36 PM 07-04-17
香港人自己都唔想獨立啦,D樓價冧哂點算
D阻著地球轉既中坑老坑既得利益者全部自殺死晒
年青人全部上樓
歌絲˙暮斯 03:37 PM 07-04-17
deleted
Rance 03:45 PM 07-04-17
作者: kev00269270:
年青人全部上樓
但係呢D人先係大多數香港人喎,再加上祖國來的愛國同胞,不愛國的廢青先係少數派反中亂港份子,
更何況根本無人有實際行動去做港獨,真係送你去CIA受訓運軍火畀你都唔知搵邊個接
AshleyYan 03:53 PM 07-04-17
年青人全部上樓
我又好奇怪, 你憑咩覺得自己唔係阻住地球轉?
點樣保證到你老左唔會比d細既清算?
我比較溫和, 而家社會資源的確係有偏側, 但後生既唔好講到自己紅衛兵咁.
你咁講我會覺得你比中共更共產:-)
半人馬-RigiL- 04:18 PM 07-04-17
作者: AshleyYan:
我比較溫和, 而家社會資源的確係有偏側, 但後生既唔好講到自己紅衛兵咁.
係到唔使咁認真,笑下算啦XDD
由手機版發出
kev00269270 04:25 PM 07-04-17
但係呢D人先係大多數香港人喎,再加上祖國來的愛國同胞,不愛國的廢青先係少數派反中亂港份子,
更何況根本無人有實際行動去做港獨,真係送你去CIA受訓運軍火畀你都唔知搵邊個接

又唔比講反話:-)

某班人一直話獨立點好點好
一講到壞處就乜都唔提
最多就係話冇東江水而香港根本唔洗買水
或者解放軍會打黎要備戰

而一D根本一定會發生既就提都唔提
樓價跌
失業率升(尤其旅遊相關事業)
外來食物升價
中產/技術人員離開
等等
仿似依D事唔會發生咁
或者對佢地黎講受損既都係既得利益者早死早著
就算可能只係短時間影響(老實說我不覺得短時間能解決)
都會令到D努力一世既人既努力化為灰
AshleyYan 04:47 PM 07-04-17
又唔比講反話:-)

某班人一直話獨立點好點好
一講到壞處就乜都唔提
最多就係話冇東江水而香港根本唔洗買水
或者解放軍會打黎要備戰

而一D根本一定會發生既就提都唔提
樓價跌
失業率升(尤其旅遊相關事業)
外來食物升價
中產/技術人員離開
等等
仿似依D事唔會發生咁
或者對佢地黎講受損既都係既得利益者早死早著
就算可能只係短時間影響(老實說我不覺得短時間能解決)
都會令到D努力一世既人既努力化為灰
我誤會左你:-)
真係獨立, 都唔會係我地有生之年發生.
首要條件係上面領導層思想開放到接近/甚至超越而家西方, 下放權力比其他政團, 第二係香港要花百年去培養政治人材, 另外仲有好多糧水原料既問題.
不過如果上面真係有咁開放既一日, 邊個仲想獨立?
到時個個大叫我是中國人啦
歌絲˙暮斯 04:57 PM 07-04-17
真係獨立, 都唔會係我地有生之年發生.
首要條件係上面領導層思想開放到接近/甚至超越而家西方, 下放權力比其他政團, 第二係香港要花百年去培養政治人材, 另外仲有好多糧水原料既問題.
不過如果上面真係有咁開放既一日, 邊個仲想獨立?
到時個個大叫我是中國人啦
deleted
由手機版發出
Rance 05:00 PM 07-04-17
根本講得港獨最多O既係共產黨同特區政府,無錢賺又要搵命搏你叫香港人做都哂氣
十一月 06:32 PM 07-04-17
作者: 歌絲˙暮斯:
你講果 d 唔係獨立,係建設民主中國,由民主中國下放權力俾香港/台灣獨立,呢 d 講左三十年。

美國獨立有無等英國領導層思想開放到接近/甚至超越當時西方再下放權力?

中華人民共和國獨立有無等中華民國領導層思想開放到接近/甚至超越當時西方再下放權力?

新加坡獨立有無等馬來西亞領導層思想開放到接近/甚至超越當時西方再下放權力?
由手機版發出
慳D啦,講美國獨立。
人地係以戰爭同人命來換取獨立,你敢出來損軀先講啦。
定抑或你係希望人地出來損軀,而你自己就坐喺度等享受獨立成果呀?:-)
歌絲˙暮斯 06:55 PM 07-04-17
唔洗激動既 :-)

由手機版發出
(=v=)b 06:56 PM 07-04-17
合久必分~只係未到時候~中國仍然行緊帝制~只係唔係用血緣繼位~:-)
Dyhalt Rushifar 12:15 AM 07-05-17
中共都叫共產:-)
Thaws 09:27 AM 07-05-17
作者: Dyhalt Rushifar:
"共"了你的財"產"

完全正確wo?
由手機版發出
mikemike 12:55 PM 07-05-17
作者: Thaws:
"共"了你的財"產"

完全正確wo?
由手機版發出
no
你嘅是我嘅
我嘅是我嘅
sunhikari 02:12 PM 07-05-17
其實最重要係用核彈炸左內地仲快
Rv250 02:22 PM 07-05-17
所以比中共更共產其實門檻好低?
真!DC 02:46 PM 07-05-17
歐美國家向錢向理得香港死活
我覺得發展落去香港會獨立唔出奇
不過唔會係近來既事
可能係幾十幾甚至百年後
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 03:09 PM 07-05-17
作者: Rv250:
所以比中共更共產其實門檻好低?
共產共到D人一餐可以食到一個工人一個月人工,真係共產到呢:-)
HON HON 03:44 PM 07-05-17
其實外國插手干預真係好事????
Dyhalt Rushifar 03:59 PM 07-05-17
作者: HON HON:
其實外國插手干預真係好事????
未必好事,又好似比大家一齊等死好:-)
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後

返回主題版面