Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>Blade Strangers | 格鬥 | PS4, NS
安安 05:11 PM 06-12-17
https://twitter.com/famitsu/status/874154319703973890
『海腹川背』や『洞窟物語』のキャラクターたちが参戦! 
対戦格闘ゲーム『Blade Strangers』発表【E3 2017】

信長 04:55 AM 05-10-18
https://twitter.com/nicalis/status/994298523809005568

Isaac
信長 10:03 PM 05-12-18

neo2046 05:52 PM 06-15-18
2D 格鬥遊戲《Blade Strangers》8 月底發售 公開川背、鏟子騎士動畫宣傳影片
https://gnn.gamer.com.tw/6/164106.html
mrk 01:49 PM 08-29-18
琴日switch美版搶先出左!

PS:小弟等明天30號正日行貨中!
mrk 01:17 PM 08-30-18
琴日因為工作關係,
路過黃金,
琴日行日版冇偷跑!
mrk 12:23 AM 09-01-18
琴日行晒全個深水埗區一係買晒,
一係太冷門冇入貨,
最後我去MK好景先搵到啦!
------------------------
玩左一震,
switch桌上mode角色冇狗牙,
打擊感好過BBTAG,
重有背景BGM電音得呢,好輕鬆,真做得好好聽!

PS:下個月switch版2D龍珠Z出前都會長煲呢隻新格Game!

溫馨提示:
1.水日版($259)先有本特典(實體說明書仔),行日版($249)係冇跟呀!
2.美版都有特典(實體說明書仔),但上美服eShop就寫著只有英字!(日版反而就收錄齊中字同日字)
sugoteam 08:32 PM 09-01-18
作者: mrk:
琴日行晒全個深水埗區一係買晒,
一係太冷門冇入貨,
最後我去MK好景先搵到啦!
------------------------
玩左一震,
switch桌上mode角色冇狗牙,
打擊感好過BBTAG,
重有背景BGM電音得呢,好輕鬆,真做得好好聽!

PS:下個月switch版2D龍珠Z出前都會長煲呢隻新格Game!

溫馨提示:
1.水日版($259)先有本特典(實體說明書仔),行日版($249)係冇跟呀!
2.美版都有特典(實體說明書仔),但上美服eShop就寫著只有英字!(日版反而就收錄齊中字同日字)

多謝大大提點,已入手但已$269了⋯⋯

都唔知點解唔可以同之前隻公主咁貼張 label 用番日版做行貨咪仲好,所有game都可包埋中文,唔好特登出多隻行版咁走回頭路,依家攪到一d日版又有中文,一d又另外出隻行版至有中文。

我明可能咁至睇到中文版銷量吧,人地update就有中文咁買哂水貨,咁行版等坐貨,咁你咪貼張行貨label,唔好攪個死人中文封面,點都唔會坐la⋯⋯

Sent from my iPhone using Gaforum
mrk 11:53 AM 09-04-18
作者: sugoteam:
多謝大大提點,已入手但已$269了⋯⋯

都唔知點解唔可以同之前隻公主咁貼張 label 用番日版做行貨咪仲好,所有game都可包埋中文,唔好特登出多隻行版咁走回頭路,依家攪到一d日版又有中文,一d又另外出隻行版至有中文。

我明可能咁至睇到中文版銷量吧,人地update就有中文咁買哂水貨,咁行版等坐貨,咁你咪貼張行貨label,唔好攪個死人中文封面,點都唔會坐la⋯⋯

Sent from my iPhone using Gaforum
發行呢家野,一向都係大人們的問題呢!
我地班玩家邊話到事架!(最多咪唔買行版囉!)

返回主題版面