Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
電影版>VOLDEMORT : Origins Of The Heir 佛地魔前傳
Kinny Riddle 09:43 PM 06-09-17

起初以為係官方,原來居然係粉絲眾籌製作。:-)

年代YouTube有得睇。
david 06:51 AM 06-10-17
睇TITLE仲以為JK/WB等錢駛等到SHORT佐亂咁開戲...:-)

佢O地有無官方授權O架?陣間俾JK/WB告到褲到甩十次...:-)
Kinny Riddle 05:36 PM 06-10-17
作者: david:
睇TITLE仲以為JK/WB等錢駛等到SHORT佐亂咁開戲...:-)

佢O地有無官方授權O架?陣間俾JK/WB告到褲到甩十次...:-)
好似剛剛先獲得WB授權個trailer先可以俾出街。
肉羊哩咖 09:24 AM 06-12-17
唔係粉, 但都入過場睇正傳

個 trailer 感覺幾似正傳, 但一日未上一日唔評, 只係想退一步諗, 其實拍呢部好過套乜鬼「怪獸」吖~ (sorry pun intended)
HON HON 09:49 AM 06-12-17
作者: 肉羊哩咖:
唔係粉, 但都入過場睇正傳

個 trailer 感覺幾似正傳, 但一日未上一日唔評, 只係想退一步諗, 其實拍呢部好過套乜鬼「怪獸」吖~ (sorry pun intended)
我寧願佢開套新既(怪獸)黎連住套舊既(HARRY)黎講故事, 好過不停咁將一套戲又前傳又外傳又點點點點....
肉羊哩咖 11:57 AM 06-12-17
作者: HON HON:
我寧願佢開套新既(怪獸)黎連住套舊既(HARRY)黎講故事, 好過不停咁將一套戲又前傳又外傳又點點點點....
本人無水晶球, 好難講點會好啲; 不過伏地魔個出身, 正傳(電影)只有少片段, 完整啲會好延續個世界觀, 當然, 做出嚟係好就好, 搞到好似《何必》咁就無謂
HON HON 12:31 PM 06-12-17
作者: 肉羊哩咖:
本人無水晶球, 好難講點會好啲; 不過伏地魔個出身, 正傳(電影)只有少片段, 完整啲會好延續個世界觀, 當然, 做出嚟係好就好, 搞到好似《何必》咁就無謂
呢樣正正就係捉到大家想睇嗰條路而出咁多續集既原因...

每個人都獨立黎講, 假以時日又去玩REBOOT, 咁又何必呢...
肉羊哩咖 03:26 PM 06-12-17
作者: HON HON:
呢樣正正就係捉到大家想睇嗰條路而出咁多續集既原因...

每個人都獨立黎講, 假以時日又去玩REBOOT, 咁又何必呢...
做得好又何妨,但 reboot 失敗的居多

返回主題版面