Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 
手機資訊/電腦軟硬討論>NOKIA 專區
Sgodkyo 11:21 PM 03-18-17
開定朝聖用:-)
Sgodkyo 11:23 PM 03-18-17

據聞28號就有行貨
點都即入一部 NOKIA 6:-)
Sgodkyo 11:55 PM 03-18-17

A NEW LEGEND:-)
david 09:01 AM 03-19-17
What if NOKIA 6 drops on 3310?:-)
半人馬-RigiL- 10:29 AM 03-19-17
等緊flagship~~~
仲用緊1020 同636
由手機版發出
david 11:39 AM 03-19-17
係NOKIA出品就有信心保證!:-)

問定先:有無APPS可以轉個INTERFACE做TILES?
Sgodkyo 11:28 PM 03-23-17
最新消息29/3見街
david 02:31 PM 03-24-17
等大大們開箱文:-):-)
Sgodkyo 12:34 PM 03-29-17
已入手 2088 :-)
人手感覺非常好

唯一唔滿意係部機 Device係寫HMD :-)
Sgodkyo 12:37 PM 03-29-17
入手個陣都見到有人買比阿媽:-)
我信相信應該幾多長輩級會用:-)
david 07:00 PM 03-29-17
HMD是啥?:-)

<--無料OT中唔想拜G神:-)
Squall-Lucifer 08:41 PM 03-29-17
作者: david:
HMD是啥?:-)

<--無料OT中唔想拜G神:-)
今次部Nokia 6的硬件maker,聽說之後Nokia牌的電話都是它們make,只是個OS會由Nokia自己弄:-)
半人馬-RigiL- 09:10 PM 03-29-17
作者: Squall-Lucifer:
今次部Nokia 6的硬件maker,聽說之後Nokia牌的電話都是它們make,只是個OS會由Nokia自己弄:-)
但其實HMD就係以前NOKIA d 人
Sgodkyo 11:31 PM 03-29-17
而家NOKIA嘅電話都係由HMD 生產再用NOKIA 品牌推出

HMD 本身就係芬蘭工公司,高層亦係前NOKIA 高層,加上所用技術全部係NOKIA授權,其實可以視佢為NOKIA 2.0

反正iPhone都係代工啦:-)
david 06:25 AM 03-30-17
咁即係部機係MADE IN FINLAND?:-)
Sgodkyo 08:48 AM 03-30-17
Make in China:-)
Lumia 時期已經一早冇左make in Finland 呢樣野:-)
david 05:22 PM 03-30-17
噢...MIC...

大大用後感覺如何?:-)
Sgodkyo 04:14 PM 03-31-17
除咗冇快叉同冇NFC暫時冇咩明顯缺點
至於優點其實中階機冇咩好講
不過肯定佢係最硬淨嘅一部中階
2K 價錢嘅機唔要大陸品牌嘅話我覺得係首選
david 07:08 PM 03-31-17
咁睇落似係貫徹NOKIA耐用傳統:-)

我部6280用佐十年有多都未壞,係換過舊電一次咁大把:-)
Sgodkyo 03:59 PM 04-03-17
玩真三國無雙有lag ( 其實預左 ):-)

未至於影響遊戲體驗
不過對打機有要求嘅人黎講會唔合格
反而連續玩左兩個鐘,機身都唔會好熱呢方面有驚喜:-)
Squall-Lucifer 04:05 PM 04-03-17
作者: Sgodkyo:
玩真三國無雙有lag ( 其實預左 ):-)

未至於影響遊戲體驗
不過對打機有要求嘅人黎講會唔合格
反而連續玩左兩個鐘,機身都唔會好熱呢方面有驚喜:-)
要打機快又順的話每代都要選旗艦機.....
今年新機要看三叔S8先,因為它會比罪大的XZ P更快用上S835這粒CPU,其內建的GPU是當代最新最快的:-)
亍 ◣ 07:23 PM 04-04-17
出左未??街價幾多??
david 06:58 AM 04-05-17
作者: Squall-Lucifer:
要打機快又順的話每代都要選旗艦機.....
今年新機要看三叔S8先,因為它會比罪大的XZ P更快用上S835這粒CPU,其內建的GPU是當代最新最快的:-)
又唔一定要靠三叔炸彈邊站O既,ZENFONE 4都好似係用S835。
Squall-Lucifer 12:00 PM 04-05-17
作者: david:
又唔一定要靠三叔炸彈邊站O既,ZENFONE 4都好似係用S835。
未有詳細消息的就先無視了
Sgodkyo 12:59 PM 04-05-17
作者: 亍 ◣:
出左未??街價幾多??
好似大部份地方都係公價2088:-)
1 2 

返回主題版面