Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
攻略及心得交流區>NieR︰Automata.小褲褲齊齊看攻略區
野良猫 09:13 PM 02-20-17

官網
http://www.jp.square-enix.com/nierautomata/

攻略網
http://wiki3.h1g.jp/nierautomata/
https://wiki.denfaminicogamer.jp/niernew/
野良猫 09:33 AM 02-23-17
同一能力芯片都會有唔同size,睇嚟有排打
wang2009hk 11:26 AM 02-23-17
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...snA=672&tnum=2

一開始強制要設定自爆用意是這樣啊..9S

=======================================
一開營地附近的小河可釣到賣2500元的魚.030..
DevilElvis 11:37 AM 02-23-17
頭post叉圖o左,係咪小褲褲圖o黎
野良猫 03:52 PM 02-23-17
作者: DevilElvis:
頭post叉圖o左,係咪小褲褲圖o黎
請自行想像

今晚番去先搞番掂幅圖
zx1985815 11:41 PM 02-23-17
究竟有幾個結局
STRIFE 12:12 AM 02-24-17
機戰緊,買左未開封
小昭Teddy 12:41 AM 02-24-17
玩左幾個鐘係度試野搵野, 版圖唔錯, 唔少地方可以行, 但個地圖有D難睇....
k8888 02:49 AM 02-24-17
剛剛打完第2個BOSS~

暫時唔太見到個地圖同隻GAME有什麼太大關係OTZ
又好似不太會見到有不同NPC要你做任務呢~

不過我在沙漠見過一個幾奇怪的地方,有個機械人守住又唔入得既門
但講完野個機械人自爆了.....
懷疑緊又有一些隱藏的重要劇情在大地圖之中呢~
野良猫 09:14 AM 02-24-17
作者: k8888:
剛剛打完第2個BOSS~

暫時唔太見到個地圖同隻GAME有什麼太大關係OTZ
又好似不太會見到有不同NPC要你做任務呢~

不過我在沙漠見過一個幾奇怪的地方,有個機械人守住又唔入得既門
但講完野個機械人自爆了.....
懷疑緊又有一些隱藏的重要劇情在大地圖之中呢~
人類派機娘去地球減機人,等他朝有日可以重番地球生活
點會冇乜關係
stcdavidhk 09:14 AM 02-24-17
一開始去沙漠應該好多人同我一樣行錯路去左吊橋度,橋底成堆lv25機械人同一堆玩家死屍
野良猫 09:18 AM 02-24-17
作者: 小昭Teddy:
玩左幾個鐘係度試野搵野, 版圖唔錯, 唔少地方可以行, 但個地圖有D難睇....
可能係白金特登整成咁,耐玩啲

支線啲紅點都難搵,有個見到响海底但去唔到……
搵都有排搵
野良猫 09:22 AM 02-24-17
作者: stcdavidhk:
一開始去沙漠應該好多人同我一樣行錯路去左吊橋度,橋底成堆lv25機械人同一堆玩家死聽
我冇

不過去過吊橋度試下跳唔跳到落去點知得
結果就同你一樣
然後嗱嗱聲搵路上番去
stcdavidhk 09:30 AM 02-24-17
作者: 野良猫:
我冇

不過去過吊橋度試下跳唔跳到落去點知得
結果就同你一樣
然後嗱嗱聲搵路上番去
我第一次冇按實x落去結果仆到得返10%血
然後因爲少血變黑白畫面所以冇睇清怪lv比一拳收皮(雖然同等怪都扣唔少夠打死我,之後?自己要落多次去所幫自己執屍囉)
野良猫 09:35 AM 02-24-17
作者: stcdavidhk:
我第一次冇按實x落去結果仆到得返10%血
然後因爲少血變黑白畫面所以冇睇清怪lv比一拳收皮(雖然同等怪都扣唔少夠打死我,之後?自己要落多次去所幫自己執屍囉)
醒唔起可以靠機仔著陸

次次都係差唔多著地就r2前衝落地
搞到有時禁太快又係扑直
代官 09:46 AM 02-24-17
賽跑第二輪有無人試到
Cpu行直線我地要跑遠路
野良猫 09:57 AM 02-24-17
作者: 代官:
賽跑第二輪有無人試到
Cpu行直線我地要跑遠路
未過

又搵唔到捷徑