Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電影版>The Predator ︱鐵血戰士:血獸進化 (13.9.2018)
信長 10:16 PM 01-24-17
http://www.imdb.com/title/tt3829266/

Director: Shane Black
Writers: Shane Black (screenplay), Fred Dekker (screenplay)
Stars: Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes

Thomas Jane in Talks to Join Shane Black's'Predator' Movie (Exclusive)
http://www.hollywoodreporter.com/hea...source=twitter

尼套係Reboot......
傅左好耐,如果2018 年2月上
似快開拍...
男女主角會係 Boyd Holbrook , Olivia Munn
前Punisher-Thomas Jane 正在傾緊
Kinny Riddle 01:11 AM 01-25-17
希望今次個故仔會執返正啲,唔好再同Alien玩crossover變成九唔搭八嘅怪物。
鐵之侍 10:22 AM 01-25-17
Cross over 沒問題,找個拍得好最重要

不過當然先把今次再重製拍好再說吧。。。。。
wing 10:44 AM 01-25-17
上次果套即係已經黑歷史?
信長 01:20 PM 01-25-17
作者: wing:
上次果套即係已經黑歷史?
上一套Predators
上套做完,反應一般咁,
係....黑歷史吧, 反正上套設定都好架空,似係一堆人比人放左去外星戰場,睇邊類型戰士最強咁
暗黑騎士 02:26 PM 01-25-17
ALIEN回歸普羅米修斯嗰邊算啦, 始絡人類至係鐵血戰士對手, 都係元祖阿諾最正, 原始對科技
wing 05:48 PM 01-26-17
作者: 信長:
上一套Predators
上套做完,反應一般咁,
係....黑歷史吧, 反正上套設定都好架空,似係一堆人比人放左去外星戰場,睇邊類型戰士最強咁
其實predators我覺得幾好睇. 雖然真係冇元祖阿諾果套咁經典.
信長 09:56 PM 02-22-17
https://twitter.com/BonafideBlack/st...117632/photo/1

感覺好伏...
有細路,你唔好話P仔唔殺細路,比佢打低??

............
Rv250 10:35 PM 02-22-17
作者: 信長:
感覺好伏...
有細路,你唔好話P仔唔殺細路,比佢打低??
the predator x home alone
定scouts guide to the predators?
wing 12:16 PM 02-23-17
最後可能死剩一個女人一個細路
david 01:00 PM 02-23-17
或者係條靚仔先係終極PREDATOR?

唔好忘記,WALKING DEAD個細路爆佐眼都係打不死的
wing 02:57 PM 02-23-17
第一集阿諾超大隻, 第二集丹尼高化雖然好高大但已經細size過阿諾 之後s男主角已經係再細一個碼變左正常size.... 依家變細路.... 再下集.....可能到哈比人出手了.
信長 09:40 PM 05-10-18

Rance 09:44 PM 05-10-18
一開始重以為HOME ALONE VS PREDATOR
12號四分衛 10:22 PM 05-10-18
又係show哂成個plot的trailer

仲有"From the director of iron man 3"真係sell到套戲?
GreenTea 11:01 PM 05-10-18
都有D用既 近年動作片marvel威晒
不過個導演就唔多出名維由咁sell
肉羊哩咖 07:56 AM 05-11-18
IM3 個導演,好有伏味 —— 啫係其實班大人見到嗰隻係條細路遙控嘅,條靚仔先至係真嘅 Predator ?仲要臨殺主角之前,扮老牛嘅聲爆句:I am the Predator! 咁吖?

Predators ? 唔係回憶中咁差,係加條變態殺手唔知做乜啫,起碼無 PvA 系咁爛先
12號四分衛 08:53 AM 05-11-18
作者: 肉羊哩咖:

Predators ? 唔係回憶中咁差,係加條變態殺手唔知做乜啫,起碼無 PvA 系咁爛先
只係原作太太太勁先比下去

再睇埋及後新作,對Predators的評分又升番哂
額倆羅 08:57 AM 05-11-18
搵Shane Black嚟拍,與其sell佢拍ironman 3,
不如sell佢死過喺predator手仲好啦......
12號四分衛 09:07 AM 05-11-18
作者: 額倆羅:
搵Shane Black嚟拍,與其sell佢拍ironman 3,
不如sell佢死過喺predator手仲好啦......
"From the director killed by Predator and comes back for revenge"
( ゚ω゚)? 10:11 AM 05-11-18
Predator本身唔勁,只係靠套甲,同Iron man一樣,
一於出套Iron man Vs Predator睇吓邊個勁
肉羊哩咖 10:57 AM 05-11-18
作者: ( ゚ω゚)?:
Predator本身唔勁,只係靠套甲,同Iron man一樣,
一於出套Iron man Vs Predator睇吓邊個勁

老細你漏咗 Predator 有光學迷彩,長矩伏擊一流,呢樣先最難打;仲有佢本身無甲嘅體能力量比人類強好多,隻揪無著數,佢唔夠揪會核自爆,不過鐵皮佬識執生
信長 01:41 AM 05-13-18

wing 03:30 PM 05-14-18
作者: 12號四分衛:
又係show哂成個plot的trailer

仲有"From the director of iron man 3"真係sell到套戲?
真正睇戲果D人先會覺iron man3垃圾.
唔睇戲的老細同宣傳人員只會查資料覺得iron man3係AAA大片
信長 11:05 PM 06-10-18

1 2 

返回主題版面