Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
H-GAMEの部屋>哪兒能夠找到hgame的中文win crack?
Aphingou 02:55 AM 10-06-02
中文win很多都玩不到...
Rance 03:58 AM 10-06-02
而家重有味野出咩?
用win XP不就輕易解決嘛...
Aphingou 05:07 AM 10-06-02
俺自幼家貧書少讀
仲用緊celeron600同win久發
某F 11:40 AM 10-06-02
而家我諗無人會整JSSP啦...
小昭Teddy 11:41 AM 10-06-02
裝多個JWIN98囉...
Yakumo Fujii 01:40 PM 10-06-02
用JSSP始終不是長遠辦法!!

建議你在Win98上安裝多一個Win2000 /WinXP
一樣可以玩日文Windows專用GAME!!
會有BOOT MENU 讓你選擇啟動那一個Winodws

比同時安裝兩個WIN98 容易!!
陸奧 貴志 07:16 PM 10-06-02
作者: :
Originally posted by Yakumo Fujii :
用JSSP始終不是長遠辦法!!

建議你在Win98上安裝多一個Win2000 /WinXP
一樣可以玩日文Windows專用GAME!!
會有BOOT MENU 讓你選擇啟動那一個Winodws

比同時安裝兩個WIN98 容易!!
好似在哪裡看過....稿來的?:@_@":
Yakumo Fujii 07:27 PM 10-06-02
Originally posted by 陸奧 貴志 :

好似在哪裡看過....稿來的?:@_@":
好似o係邊度見過!!
我打番差唔多o既o野而已!!
彩子 08:15 PM 10-06-02
WinXP都未必隻隻game得o架... (我指日文)
某F 09:23 PM 10-06-02
Originally posted by 片桐彩子 :
WinXP都未必隻隻game得o架... (我指日文)
雪乃....
|0| 01:29 PM 10-07-02
目前玩HG以JWIN98SE最少麻煩
that's all~

返回主題版面