Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
電視遊戲討論版>你地鍾意玩歐美game定日系game?
opptysr5 12:48 PM 12-17-16
大家鍾意歐美game定日系game?
玩邊種game多?
風間鈴木仁 12:54 PM 12-17-16
作者: opptysr5:
大家鍾意歐美game定日系game?
玩邊種game多?
歐美已經好成熟了
D game !

歐美 GTA/WD/AC系列
日本有人龍/FF系列
pet3 01:16 PM 12-17-16
看簽名就知

根本沒時候理美系
風間鈴木仁 01:36 PM 12-17-16
作者: pet3:
看簽名就知

根本沒時候理美系
你的簽名
完全制霸
日系

勁!
白金
陸奧 貴志 01:46 PM 12-17-16
車槍波就當然係美,其餘偏向日
真!DC 04:31 PM 12-17-16
文化差異關係,基本上只玩日系
歐美game總有令我燃不起來的感覺
介面畫面視點角度總令我有總格格不入,好冰冷既感覺,唔知點形容
(即使係日式mmorpg,手機game我都有哩種感覺)
由手機版發出
harakuma 04:34 PM 12-17-16
你自己呢?
Irwin 04:59 PM 12-17-16
似釣魚文多。
佢自己又唔講。
opptysr5 07:02 PM 12-17-16
作者: harakuma:
你自己呢?
玩歐美game居多
holsety 07:41 PM 12-17-16
鍾意儲曰系,玩美系
ELT 08:00 PM 12-17-16
日系封面靚好多,儲既價值高d

主力玩日系,口味問題
但有部份歐美game都幾好玩

總之好玩就玩XD
pet3 07:07 AM 12-19-16
作者: Irwin:
似釣魚文多。
佢自己又唔講。
大約又是想開主題帶風向說美系多美好

點知GAF 大部分都是玩日系
2009 08:09 AM 12-19-16
乜系都打

好game就打
小光 09:20 AM 12-19-16
心在日系, 身體卻很誠實
不得不承認好多西方game質素都好高
唔玩真係錯過不少神作
一一 09:36 AM 12-19-16
why not both
wing 09:36 AM 12-19-16
作者: pet3:
大約又是想開主題帶風向說美系多美好

點知GAF 大部分都是玩日系
又唔駛咁諗, 香港好多人都係美日系通殺, 玩完witcher玩如龍的, 大有人在.
阿聰 09:40 AM 12-19-16
我都係倫向日系,不過歐美系都有玩。
D.K. 11:21 AM 12-19-16
乜game都想玩, 無分美日, 但冇時間
時間就有分美日

想要美國時間, 可惜係日本時間
ゆり 11:26 AM 12-19-16
作者: 小光:
心在日系, 身體卻很誠實
不得不承認好多西方game質素都好高
唔玩真係錯過不少神作
唔係西方game質素都好高(最少ubi既game我依家都仲媽叉緊佢)

係依家日系game普遍都係質素低,hea,幾難先出到一隻上得到台面既game
大覺屋師真 11:30 AM 12-19-16
PS2時代及之前日系為主
PS360時代開始後歐美為主
wing 11:36 AM 12-19-16
作者: ゆり:
唔係西方game質素都好高(最少ubi既game我依家都仲媽叉緊佢)

係依家日系game普遍都係質素低,hea,幾難先出到一隻上得到台面既game
老實講, ubi已經唔算太差, 以佢咁多產量來講, 雖然好少極高質, 但都好少會雷到唔玩得, 絕大部份都keep到中上水準. 算係好穩定. 間中幾隻有D bug或者平衡度方面有大問題都會FIX. 唔係間間廠都會同你FIX咁多BUG,好似FABLE 3呢d, 會整死唯一一個SAVE的超大BUG都唔同你FIX呀.
ゆり 11:40 AM 12-19-16
作者: wing:
老實講, ubi已經唔算太差, 以佢咁多產量來講, 雖然好少極高質, 但都好少會雷到唔玩得, 絕大部份都keep到中上水準. 算係好穩定. 間中幾隻有D bug或者平衡度方面有大問題都會FIX. 唔係間間廠都會同你FIX咁多BUG,好似FABLE 3呢d, 會整死唯一一個SAVE的超大BUG都唔同你FIX呀.
咁岩我最後玩果隻叫the division,公認愈update既糞既game...
ubi:平衡?那是什麼?
hk_boy 11:42 AM 12-19-16
Like all kind of RPG~
歌絲˙暮斯 11:43 AM 12-19-16
長玩 ubi 既 R6 SIEGE, 平衡算好好, d 細節有日系既細心, 有 keep 住 tune.

唔明點解 replay 時爛圖(人會變左坦克咁, 上身同下身唔同方向郁) 一直都唔改, 好難咩 ?
代官 11:46 AM 12-19-16
日本幾時可以出番隻有undertale水準的rpg
1 2 3 

返回主題版面