Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV 情報區 2 l 已售
neo2046 08:44 PM 11-06-16
FINAL FANTASY XV (ファイナルファンタジー15) | SQUARE ENIX
http://www.jp.square-enix.com/ff15/

ファイナルファンタジーXV - Wikipedia
https://ja.wikipedia.org/wiki/KINGSG...NAL_FANTASY_XV
Dyhalt Rushifar 09:28 AM 11-14-16
尋晚試咗一陣基本上OK,不過四條佬真係同沙漠一樣咁DRY…:-)
Jockey 12:39 PM 11-14-16
作者: Dyhalt Rushifar:
尋晚試咗一陣基本上OK,不過四條佬真係同沙漠一樣咁DRY…:-)
上次經過奶廷既一本道,
今次四條佬互隊確實係賣腐,
Cidney, Luna應該無得隊...

幾時先有巨乳龍騎士:-)
gingq7 12:45 PM 11-14-16
樓上你地話ps4同pro畫面差唔多, 但fps分別大唔大?

作者: 細路翔:
等隻game出完全版落pc時再買過隻會唔會際d:-):-):-)
根據PC版的FF13和FF13-2, 我就對SE的PC版無乜信心了
qwe 02:30 PM 11-14-16
作者: Jockey:
上次經過奶廷既一本道,

隊裡明明已經有兩攻兩受,還要巨乳騎士來S嗎?
豪傑公子 02:38 PM 11-14-16
作者: gingq7:
樓上你地話ps4同pro畫面差唔多, 但fps分別大唔大?

根據PC版的FF13和FF13-2, 我就對SE的PC版無乜信心了
我覺得畫面分別唔大, 係遠景仔細咗,D草,樹葉同陰影多咗少少,
反鋸齒就唔覺好咗, 反而LIGHTWEIGHT MODE嘅FPS就明顯高咗,
唔足60不過應該有4X-50, 官方有公佈12月有個60FPS嘅PRO PATCH~~
益優格 02:52 PM 11-14-16
作者: sgouki:
PS4 試畫面覺得完全OK, 係流暢差D, AA係比佢D特別髮型玩死, 最靚反而係倆個細路, 睇YT PRO同PS4好少分別, 感覺PS4仲清D.....:-)
要遲D買到PRO先再試到.....
GAMEPLAY 希望會有多D化, 得四格放武器+魔法少左D, 要START 轉都幾麻煩........L2冇乜用, 用黎LIST魔法咪幾好, 魔法要搵地圖不如好似8吸仲好, 希望有得買
之前講過魔法有兩種,一種元素魔法應該係吸,另一種初期無得用
Dyhalt Rushifar 02:58 PM 11-14-16
上次經過奶廷既一本道,

睇定D先,麻甩ONLY既RPG真係唔多想玩:-)
反正另一麻甩GAME人中龍都只係差一星期…
wuxu 03:35 PM 11-14-16
:-)麻甩Only呢樣野…你睇下人龍0真島靚仔look一出多左幾多女fans就知:-)
豪傑公子 03:49 PM 11-14-16
上次經過奶廷既一本道,

老老實實, 個故事開頭係講新郎哥同班兄弟去接新娘喎,
有女係唔係仲奇怪? 隻GAME又唔係冇女, 只係唔喺主角群啫,
就算有幾多女玩家都係用王子嘅啫,有咩分別?

PS.FF13實在太多女,我等咗全男班嘅FF好耐~~
Dyhalt Rushifar 03:54 PM 11-14-16
作者: 豪傑公子:
老老實實, 個故事開頭係講新郎哥同班兄弟去接新娘喎,
有女係唔係仲奇怪? 隻GAME又唔係冇女, 只係唔喺主角群啫,
就算有幾多女玩家都係用王子嘅啫,有咩分別?

PS.FF13實在太多女,我等咗全男班嘅FF好耐~~
只係開頭在下唔介意,不過去睇完官網,就好擔心成隻GAME淨係果隊大四喜用…:-)
不過真係好奇怪,明明人中龍集集都係男人&妖怪水商業既世界,在下唔太抗拒。
呢隻一開就好似已經唔多對路…腐味太重?:-)
小嘉 04:06 PM 11-14-16
唔係話有女角dlc 比你地用咩?
Lure 04:07 PM 11-14-16
淨棍都唔係咩嘢問題,當見到靚女npc時大家都開心啲。
如果仔仔女女朝朝早起身都喺個營幕到捐出嚟~真係~咩嘢fantasy都冇哂!
鈴蘭 04:17 PM 11-14-16
體驗版幾好感覺 佢無得留save去正式版太可惜 :-)

玩落就感覺唔覺基 連金毛肥仔實際都無咁基:-)
aquarius 05:27 PM 11-14-16
就咁玩體驗版只會覺得版圖很大又無咩怪打
希望正式版會好番D..
有得實時過場event嗰畫面好似起渣咁
ComeLOLoh 05:34 PM 11-14-16
夜晚會多怪打的
fantasy俊仔 07:32 PM 11-14-16
只係開頭在下唔介意,不過去睇完官網,就好擔心成隻GAME淨係果隊大四喜用…:-)
不過真係好奇怪,明明人中龍集集都係男人&妖怪水商業既世界,在下唔太抗拒。
睇過篇外國先行玩評
話會有d場景會同基友分道行然後有人幫拖,有d似FF12既guest咁
又會有同細妹行街街,無打剩行?
但應該係極大部分時間都係四仔到尾
Dyhalt Rushifar 07:53 PM 11-14-16
作者: fantasy俊仔:
睇過篇外國先行玩評
話會有d場景會同基友分道行然後有人幫拖,有d似FF12既guest咁
又會有同細妹行街街,無打剩行?
但應該係極大部分時間都係四仔到尾
咁真係等佢開女角DLC先買…

反正啱啱開隻SA:O唔知會玩到幾時:-)
gingq7 10:01 AM 11-15-16
作者: Lure:
如果仔仔女女朝朝早起身都喺個營幕到捐出嚟~真係~咩嘢fantasy都冇哂!
笑左 :-)
但其實可以分兩個營幕 :-)

我覺得真正問題唔係4條仔, 而係只得3個同伴太少
aquarius 11:26 AM 11-15-16
作者: gingq7:
笑左 :-)
但其實可以分兩個營幕 :-)

我覺得真正問題唔係4條仔, 而係只得3個同伴太少
其實以前都男男女女喺旅館或營幕都係同一間房瞓回HP㗎啦
只係畫面上令你無咁好想像力..:-)
Dave 11:31 AM 11-15-16
作者: aquarius:
其實以前都男男女女喺旅館或營幕都係同一間房瞓回HP㗎啦
只係畫面上令你無咁好想像力..:-)
播完INN 音效後,第二日起身男主角同一個女角HP 沒有回滿,男主MP 歸 0 :-)
wuxu 11:31 AM 11-15-16
對於腐女來說,It's a wonderful world:-)
wuxu 11:33 AM 11-15-16
作者: ComeLOLoh:
夜晚會多怪打的
話說有無得快d到夜晚,用宿泊地但唔知點整:-)
STRIFE 12:14 PM 11-15-16
仲有十幾日,有冇版友開埋攻略POST
96neko 07:29 PM 11-15-16
https://www.youtube.com/watch?v=eXJFbsQBvLw
Clueless Gamer已經有試玩片
好想玩啊!!!!
標籤:FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面