Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
電視遊戲討論版>有無人試過打打下PES2017自動入待命模式
lovexjapan2008 10:32 PM 10-27-16
有無人試過打打下PES2017自動入待命模式
唔知咩事,打緊比賽都斷

會唔會係死機
lovexjapan2008 05:22 PM 10-30-16
點解無人應
qwe 06:29 PM 10-30-16
無為意呢個post, sorry
更新前無呢個問題,更新左未開game
clanyuen1 08:37 PM 10-30-16
更新完之後,玩緊GTA 5會入待命模式,耐既半個鐘,(快既5min都有,我以為壞左而家封塵中)
lovexjapan2008 10:40 PM 10-30-16
作者: clanyuen1:
更新完之後,玩緊GTA 5會入待命模式,耐既半個鐘,(快既5min都有,我以為壞左而家封塵中)
即係點,拎去整定點
clanyuen1 10:45 AM 10-31-16
而家擺低等下一次更新,之後睇吓點情況再算
qwe 11:13 AM 10-31-16
i mean winning 27/10個1.02更新後未試
ps4 4.0x更新後無問題
其他game會唔會都係咁? 如果其他game無事,試下剷game, rest部機再裝返
lovexjapan2008 08:48 PM 10-31-16
裝左winning開始成日都係咁
lovexjapan2008 09:43 PM 10-31-16
作者: qwe:
i mean winning 27/10個1.02更新後未試
ps4 4.0x更新後無問題
其他game會唔會都係咁? 如果其他game無事,試下剷game, rest部機再裝返
之後果時打左舖nba16
都一樣

'之後打反winning都開倒一個鐘

尋日想打winning打打下比賽又斷,
我覺得係唔係散熱有事
qwe 11:59 PM 10-31-16
散熱出事會紅燈
另外今晚打左好多鋪都無事
ps4更新出事十有八九:-)最越情況係重裝ps4...
lovexjapan2008 07:11 PM 11-01-16
問過鋪頭,佢話叫我用火酒抹開關制
lovexjapan2008 11:56 PM 12-06-16
而家仲死,打打下自動熄機,原來唔止係winning 連新裝個隻UMVC3都係一樣,打打下自動關機,開返部機又出現檢查硬碟畫面
係唔係重裝ps4就無事,咁入面D軟件又會唔會唔見

返回主題版面