Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-12-16, 10:57 PM   #1
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
【機會黎勒!當奴!】有片!希拉莉肺炎脫水 上車腳軟幾乎跌倒[負能量戰士集結]

http://hk.apple.nextmedia.com/realti...60912/55632732
美國民主黨總統候選人希拉莉周日出席911襲擊15周年悼念活動時,身體不適提早離場。希拉莉的醫生其後表示,她上周五證實患肺炎,導致在悼念活動上身體過熱和脫水,現正康復中。

希拉莉在儀式進行了90分鐘後於當地早上約9時半離場,上車時要由三名隨從攙扶上車。當時她步履蹣跚,幾乎跌倒。
希拉莉之後到了女兒切爾西位於曼哈頓的寓所休息,接近中午時才再露面,向在場人士揮手,笑着表示「感覺好極」,她與街上一名女孩合照之後登上座駕回家。
悼念儀式舉行現場有希拉莉支持者表示當時很悶熱。希拉莉的競選陣營發表聲明,指希拉莉因「身體過熱」感到不適而提早離場,但沒有交代她有否接受治療。
希拉莉對手特朗普則表示「不知道」希拉莉身體不適而要提早離場。特朗普上月曾指她「身體沒有強壯到足以勝任總統」。
美聯社/法新社

如果特朗普贏左,呢個世界邁向滅亡又會進一步

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-16, 11:49 PM   #2
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
機會唔係比習帝咩
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-16, 11:56 PM   #3
T.K.
很黃很暴力

呢個當奴,講明同強國對著幹喎

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-13-16, 12:16 AM   #4
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: T.K. 查看文章
吹je
商人最醒係乜? 吹

舊 09-13-16, 12:49 AM   #5
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
作者: 神龍 查看文章
吹je
商人最醒係乜? 吹
唔係走數咩

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 12:53 AM   #6
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: ヨコ男 查看文章
唔係走數咩
建基於吹

"好快還"
"信我"
"我有錢, 但按唔到, 借住嚟先"
"呢期手頭緊"

舊 09-13-16, 01:02 AM   #7
T.K.
很黃很暴力

好強的負能量

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-13-16, 01:17 AM   #8
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: T.K. 查看文章
佢既撤軍主張, 同貿易保護主義, 都係對中國擴張, 增加影響力有利.

雖然美國宜家中東, 亞洲, 東歐既戰略, 都出現唔同程度既失敗

1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 02:11 AM   #9
T.K.
很黃很暴力

撒軍主張,撒去無利益的世界警察軍事位置
將資源放晒落去南海、有利益果d地方
土共擴條毛咩

奧巴馬預早拎左和平獎,真係緊箍咒咁濟

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-13-16, 10:42 AM   #10
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
咁似李顯龍個SCENE

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 11:03 AM   #11
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
俾呢條友上到位
美國隔日話射飛彈打正恩我都會信sosad
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 11:18 AM   #12
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
Slowdown 又話有希拉莉驚爆新聞要公佈?!
重未有嘅?
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 11:22 AM   #13
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
黎黎去去唔係電郵就健康啦
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 12:11 PM   #14
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 風音 查看文章
俾呢條友上到位
由手機版發出
唔好咩?唔駛等佢成日污染日本海

舊 09-13-16, 12:19 PM   #15
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我都覺得炸平北韓唔洗煩
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 12:55 PM   #16
david
The One

引用:
Clinton told an audience of gay-rights supporters at a fundraiser in New York City Friday night: "You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump's supporters into what I call the basket of deplorables. Right? The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic - you name it."

Top Ten Examples Of Hillary Clinton’s Racism The Media Chooses To Ignore
http://downtrend.com/71superb/top-te...oses-to-ignore

海軍鬥水兵?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 01:08 PM   #17
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
維基解密話希拉莉賣武器俾IS....

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 01:16 PM   #18
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 風音 查看文章
俾呢條友上到位
由手機版發出
搞到世界末日我都信

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 01:20 PM   #19
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
上咗位就會打回原狀
正正常常當八年總統⋯

根本太多張力同規範控制一個總統
打仗開火要負擔幾多野
放完核武又要執爛攤子,
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 02:01 PM   #20
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
睇個勢隨時真係比特朗普贏左...

到時真係so sad

有杜特爾特依個先例
特朗普上任真係做佢講過既野又有乜出奇
到時等睇第三次世界大戰
話說係唔係澳洲會安全D
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-16, 04:15 PM   #21
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: david 查看文章
Top Ten Examples Of Hillary Clinton’s Racism The Media Chooses To Ignore
http://downtrend.com/71superb/top-te...oses-to-ignore

海軍鬥水兵?
咁o的人可能真係會投個(貌似)健康o的o個個...

舊 09-13-16, 04:22 PM   #22
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: kev00269270 查看文章
睇個勢隨時真係比特朗普贏左...

到時真係so sad

有杜特爾特依個先例
特朗普上任真係做佢講過既野又有乜出奇
到時等睇第三次世界大戰
話說係唔係澳洲會安全D
連共和黨人都唔buy佢上左台都攪唔倒事喇
由手機版發出
舊 09-13-16, 04:38 PM   #23
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
向壞處諗:2016年真係乜叉都會發生 - 1.李斯特城拎英超,2.英國脫歐公投通過,3.今次仲唔係特朗普當選連中3T?

向好處諗:希拉莉如果因病退選,換咗個立場比希拉莉更加堅定嘅Sanders出返嚟選,佢支持者會唔會因為呢個「失而復得」嘅機會,更加熱情地出嚟投票而唔會再係「含淚投希拉莉」?咁你特朗普豈不是死得仲慘?

新總統對強國及香港態度:其實無論民主定共和兩黨候選人選前講得點兇狠都好,隨著時間吸收經驗後,佢哋始終都係要向世界政局呢個現實作出妥協,只能喺既定既外交遊戲規則內為自己同盟友爭取最大利益。

而我係頗buy沈旭暉嘅論述:事實就係香港有冇普選對美國目前並無直接利益可言,美國政府最多咪出下聲明抽下中共水算數。如果佔領香港對美國有戰略價值嘅話就當然唔同啦,但目前來講美國係等中共支爆咗先考慮下一步點行,而家並無呢個急切需要打草驚蛇。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 10:47 AM   #24
david
The One

希拉莉有替身? 網民:2個鐘瘦咗50磅 皺紋都無埋

引用:

美國民主黨68歲總統候選人希拉莉,在911悼念儀式上身體不適仆著上車離場,小休2小時後卻精神翼翼粉墨登場。由於希拉莉事前事後判若兩人,令網上的替身陰謀論鬧得沸沸揚揚。
希拉莉左瞞右瞞後才承認患肺炎,令其健康與誠信問題再受質疑。她當日稍事休息後在女兒切爾西住宅外「奇跡」康復登場,前後對比之大令人更為質疑。

有人奇怪她在兩小時內就似「瘦了50磅、年輕了10年、手指也長了」,有網民亦比較希拉莉休息前後照片,發現她的鼻子形狀有些不同、耳珠大小不同、顴骨亦變得較大、頸部皺紋大減,更明顯的是原本肚腩凸凸頂著西裝外套,卻突然變得有點鬆。

有網民說:「希拉莉替身?那個在切爾西住宅外的人雙腳及身軀都幼!你來決定吧!」不少人質疑休息後現身的並非希拉莉,而是女演員替身巴恩韋爾(Teresa Barnwell)。巴恩韋爾同日稍後在Twitter表示自己全日都在洛杉磯,呼籲大家冷靜。
影武者?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-16, 11:26 AM   #25
真!DC
Banned User
奉行我道

希拉莉:我是第三個
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本自動車開發最前線(有片) ( ゚ω゚)? 手機資訊/電腦軟硬討論 3 09-05-16 06:16 PM
Deadpool Movie 有片! manpower893 電影版 143 05-20-16 02:52 PM
[分享] 日本寫實 Mario Kart 車隊 (有片) neo2046 電視遊戲討論版 0 01-30-14 12:07 AM
有無"香港麥當奴與日本麥當奴的分別"果張相? 黃海峰 ~清談館~ 14 01-16-05 10:37 AM
麥當奴 Rivky2003 飲食版 28 10-17-03 06:20 PM

現在的時間是 05:52 PM

手機版 | APP版