Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
電視遊戲討論版>Dead Rising 4 | PS4版已售
ahleung 02:11 AM 06-14-16

鈴蘭 02:16 AM 06-14-16
Frank Goooooooooooooooooooooor
ahleung 10:13 AM 06-14-16
IGN訪問aaron greenberg & Capcom 開發人員, 有多D情報
https://youtu.be/woI06oYnZBI

btw, 其他game M$會講 Xbox and Win10 exclusive, 但呢隻似乎一路都無.
草薙さん 10:32 AM 06-14-16
Dead Rising 4 Will NOT Be Coming PS4, Will Be An Xbox One Console Exclusive
http://thisgengaming.com/2016/06/13/...ole-exclusive/
作者: :

Hello MiMi 11:48 AM 06-14-16
作者: 草薙さん:
Dead Rising 4 Will NOT Be Coming PS4, Will Be An Xbox One Console Exclusive
http://thisgengaming.com/2016/06/13/...ole-exclusive/
咁就好囉,唔洗買部xbox one s 番黎剩係玩gow4 ...
雪舟等楊 04:32 PM 06-14-16

14分鐘的DEMO GAMEPLAY
david 05:59 PM 06-14-16
有無相影?
鈴蘭 07:03 PM 06-14-16
作者: david:
有無相影?
段片都做比你睇自拍丟上twitter
我諗今集就係玩自拍啦
由手機版發出
neo2046 06:26 PM 06-15-16
10 Minutes of Dead Rising 4 Gameplay - E3 2016 / GameSpot
https://www.youtube.com/watch?v=02jf6WATFSo
作者: :

忍者 08:28 PM 06-15-16
睇片好爽
現實就係D武器fing兩野就爛
合D勁武器可能要2-3樣野(仲要走9里先搵齊料)
但係你升爆LV都可能係得10個位

還我抽腸拳,還我推人開路兩招重實際
ahleung 09:33 PM 06-15-16
作者: 忍者:
睇片好爽

我記得DR3去到後期好似可以嚮安全屋無限拎道具, 好容易就砌到野玩.
(唔知有無記錯)
忍者 09:49 PM 06-15-16
作者: ahleung:
我記得DR3去到後期好似可以嚮安全屋無限拎道具, 好容易就砌到野玩.
(唔知有無記錯)
DR1 LV50之後基本上空手好打過武器,小丑鋸都要拎晒3本書先有得橫行
打BOSS用rockman炮就可以輕鬆過
前題你要開一次GAME係停車場轆幾日人咁囉
ZOMA 01:22 AM 06-16-16
DR3 返Safehouse就可以直接拎合成後的武器/車
變左後期拎過d勁武器之後就有d悶

DR1體術真係好好用,仲有招腳刀
最後boss幾下就死
Hello MiMi 09:38 AM 06-16-16
作者: ZOMA:
DR3 返Safehouse就可以直接拎合成後的武器/車
變左後期拎過d勁武器之後就有d悶

DR1體術真係好好用,仲有招腳刀
最後boss幾下就死
問題係DR3 個故事同gameplay 都好悶...
點都係DR1 最經典
風間鈴木仁 11:51 AM 06-16-16
Ooooooo

有 70% 因此作買機了

Dead Rising 3
Dead Rising 4
whassupbun 12:20 PM 06-16-16
作者: 風間鈴木仁:
Ooooooo

有 70% 因此作買機了

Dead Rising 3
Dead Rising 4
我都係
咁岩又出部XBONE Slim, 為左Dead Rising同Gears, 都值得既
TheFool 05:08 PM 06-16-16
作者: 忍者:
睇片好爽

抽腸DR3都有喎, 會唔會係實況主無用呢招咋?
david 06:25 PM 06-16-16
卒之得閒睇GAMEPLAY片,喪B無雙就係基本元素,冰雷火乜都齊,套會自爆O既甲唔知佢想點,之但係O係其他串話喪B無雙悶O既千祈唔好轉過頭又話期待XX無雙呀BH喪B無雙等等...

DR1影相回歸,今次玩手機自拍,算係與時代並進的UPDATE,無得好似DR1咁影相O既根本就唔係DR,我全部當係黑歷史,但GAMEPLAY片只係集中無雙部份,自拍部份好似可有可無咁,等佢多O的講自拍部份先再作定斷。
Alpha 06:27 PM 06-16-16
傳聞隻Game 係M$ 一年限時獨佔

遊戲網頁沒有提及係console exclusive,但box art就有,耐人尋味

http://www.neogaf.com/forum/showthre...#post207130888

http://www.xbox.com/en-US/games/dead-rising-4
david 06:59 PM 06-16-16
上次DR3咪又係咁傳過,結果呢...
Sar8 07:25 PM 06-16-16
其實DR1既好玩之處就係隻game本身係好趕時間(正常一週目玩)
隨時第一日你已經救唔哂D人
但DR2就係得閒到唔知做乜
david 07:34 PM 06-16-16
無計喎,DR2跨平台嘛,相又無得影,又要照顧班無玩過DR1但又口中說不身體卻很老實O既玩家,仲想要趕時間咁HC,點賣?

又其實,CRAPCOM啱啱先又再將元祖ROCKMAN 1至6打包出COLLECTION,又一大堆REMASTER之類,點解DR1會無份呢?

如果係DR1,CRAPCOM肯執靚佢出XBOX ONE版我會科水O架。
Hunter 07:46 PM 06-16-16
DR3整左超級交通燈已經玩哂
中間D 公路好無謂
BOSS們又無乜特色

DR2就好似照抄DR1改少少就算
Hello MiMi 10:17 PM 06-16-16
作者: david:
上次DR3咪又係咁傳過,結果呢...
結果咪去左PC
david 11:01 PM 06-16-16
作者: Hello MiMi:
結果咪去左PC
DR3 PC版都唔足料,而且PC咪又係M$地頭,部PC夠力推俾佐WINDOWS LICENCE O既錢之後咪玩囉。

雖則我O係DR3條串都講明我係無視隻GAME,但亦唔排仲有一堆口中說不O既仲等緊CRAPCOM做佢最拿手O既跳船...
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面