Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 | PS4, XB1, PC |
rapperjohnny 11:32 PM 08-12-15
正式宣佈開發決定!會唔會有d咩新元素呢?

DevilElvis 12:16 AM 08-13-15
太好:-)
rubyyu 12:17 AM 08-13-15
好陰公呀,明明日本人,講日文,但個title偏偏唔係bio hazard
Irwin 12:23 AM 08-13-15
到出日版果時個TITLE應該又會轉番做BH架啦。
シェンムー 12:36 AM 08-13-15
雖然係remake 2 , 但如果可以加埋3 嘅劇情落去就更正
DevilElvis 12:44 AM 08-13-15
Fan-made, 用Unreal 4整, 就快有得免費玩 (PC),Gapcom唔該整快D:-)

武藤遊戲 12:45 AM 08-13-15
PS3 PSV 日廠不厭....

PS4 XBONE.... 次世代機棰希望
rokuna 12:59 AM 08-13-15
我唔要槍game

驚嚇同解謎 多d 唔該
(=v=)b 06:24 AM 08-13-15
作者: シェンムー:
雖然係remake 2 , 但如果可以加埋3 嘅劇情落去就更正
如果2個分開流程~可以2P重好~:-)
monkeylove 06:35 AM 08-13-15
終於等到lee 日:-)
david 06:56 AM 08-13-15
又一隻炒冷飯ACTION GAME...:-)
mrk 07:17 AM 08-13-15
作者: monkeylove:
終於等到lee 日:-)
請問做講解個位係咪原Team人馬之1???(唔知三上、神谷、船水有咩感想呢??)

PS:唔該,一定要係TPS類!(需然明年係VR Game發揚的年代!)
STRIFE 07:47 AM 08-13-15
呢個年頭唔該唔好再玩返回以前果種跑黎跑去無意義既解迷喇
真!DC 07:58 AM 08-13-15
作者: STRIFE:
如果做到好似Revelations咁咪幾好
先唔想玩leon無雙:-)
由手機版發出
izumo 08:34 AM 08-13-15
作者: 真!DC:
由手機版發出

請保留 SELECT R2X10 正方:-)
強化人間ですの~★ 09:13 AM 08-13-15
有冇豪鬼:-):-)
Hello MiMi 09:34 AM 08-13-15
唔知會唔會改設定... T 病毒/G 病毒感染者會識跑... ?

不過都仲有Hunter 既...

仲有希望佢加番個廁所比差館..
nakakula 09:56 AM 08-13-15
作者: rokuna:
我唔要槍game

驚嚇同解謎 多d 唔該
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

作者: STRIFE:
作者: 真!DC:
由手機版發出
我唔知點解覺得好好笑 :-)

Leon 俾玩家無雙下話 ...............
sugihara 11:11 AM 08-13-15
當年隻2咪就係leon無雙射擊game囉.......
鈴蘭 11:42 AM 08-13-15
2點睇都係榴彈無雙啦:-)
sugihara 11:52 AM 08-13-15
又要睇返呢條片:-)

https://www.youtube.com/watch?v=ZFsbSMghQ1I
野良猫 12:00 PM 08-13-15
作者: sugihara:
又要睇返呢條片:-)

https://www.youtube.com/watch?v=ZFsbSMghQ1I
痴線:-)
俾條大惡推住行:-)
草薙さん 12:20 PM 08-13-15
既然肯remake唔再係remaster 好應該改改個操作方式跟返上而家主流既玩法 :-)

同埋...係可以mix埋第3集一次過搞remake:-)
Rance 12:28 PM 08-13-15
點解打極都死
mrk 12:41 PM 08-13-15
作者: 武藤遊戲:
PS3 PSV 日廠不厭....

PS4 XBONE.... 次世代機棰希望
Capcom出品,必定PC+PS3+PS4+X360+X1全平台玩晒,
問題有冇預埋WiiU份呢??
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面