Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 
~清談館~>[揮手區]中聯辦/中國公安/中國郵政/入境處/水務處/希拉里 cosplay 攻略
歌絲˙暮斯 10:56 AM 07-30-15
全個 OFFICE 既枱頭電話輪住打

禁左 9 字之後, 差唔多等左5分鐘先有人聽, 佢地應該好忙.

一有人聽就當然係講滿州話, 我講廣東話, 問我識唔識滿州話.

我就用 "講滿州話定廣東話" 呢樣野玩左佢五分鐘 only :-)

有無其他玩法 ?

Rance 11:45 AM 07-30-15
諗好哂點玩不過收唔到電話:-)
尼路 11:47 AM 07-30-15
你真係好得閒……不過順豐個又進化左,呢次係最後通知,跟手半粒鐘後又重新來過。:-)
歌絲˙暮斯 11:55 AM 07-30-15
作者: 尼路:
你真係好得閒……不過順豐個又進化左,呢次係最後通知,跟手半粒鐘後又重新來過。:-)
你真係好幸福 :-)
神龍 11:58 AM 07-30-15
你玩到佢5分鐘佢又唔收你線:-)a
家下已經濫到溝通唔到就收線下個家喇喎:-)
歌絲˙暮斯 12:01 PM 07-30-15
作者: 神龍:
扮溝通 :-)

太 detail 就唔好太揚, 佢地個 server 會跟住出 update patch
DC 97 12:01 PM 07-30-15
一D服務態度都無~唔要得:-)
nakakula 12:15 PM 07-30-15
我聽返黎的, 話有人通知左pccw , 依家pccw搞緊野, 暫時好似話build 緊filter 黎 對抗 D大陸野
歌絲˙暮斯 01:12 PM 07-30-15
作者: Rance:
諗好哂點玩不過收唔到電話:-)

攻略完

基本方針都係扮中計, 扮信以為真, 好似係, 唔太記得, 應該有, 等我諗下先, 加埋滿州話唔正.

拖三四分鐘唔難
小草 02:17 PM 07-30-15
作者: 歌絲˙暮斯:
攻略完

基本方針都係扮中計, 扮信以為真, 好似係, 唔太記得, 應該有, 等我諗下先, 加埋滿州話唔正.

拖三四分鐘唔難
拖到咁耐如果係警方理論上可以鎖定到目標係邊?
Tano 02:41 PM 07-30-15
屋企固網中過郵政局之外

出街有6個手機號碼未中過表示
幾時再有5千萬以上金多寶?:-)
martinnitram 03:29 PM 07-30-15
作者: Tano:
屋企固網中過郵政局之外

出街有6個手機號碼未中過表示
幾時再有5千萬以上金多寶?:-)
等下啦, 我都係啱啱先中 :-)
埃及使者 03:42 PM 07-30-15
用外語同佢地溝通
上GOOGLE TRANSLATE翻譯埋其他國家語言
再播返出黎
歌絲˙暮斯 03:53 PM 07-30-15
作者: 埃及使者:
用外語同佢地溝通
上GOOGLE TRANSLATE翻譯埋其他國家語言
再播返出黎
你個建議對玩呢隻 game 無任何幫助

野良猫 04:34 PM 07-30-15
終於收到中聯辨打嚟,不過錄音嚟,冇得玩:-)
POISON 05:30 PM 07-30-15
好日唔聽電話,今日係公司就俾中國郵政打黎 :-)
問題一聽到電話錄音,講完''你好,中國郵政''已經反射性地cut左線 :-)
歌絲˙暮斯 12:30 AM 07-31-15
作者: POISON:
好日唔聽電話,今日係公司就俾中國郵政打黎 :-)
問題一聽到電話錄音,講完''你好,中國郵政''已經反射性地cut左線 :-)
作者: 野良猫:
終於收到中聯辨打嚟,不過錄音嚟,冇得玩:-)

其實就算唔開口講野, 你肯按個 9 字, 都足夠佢煩.

我聽果時差唔多 5 分鐘, 佢個電話錄音一直重複 "以下對話可能會被錄音, 現在連接人工服務"

如果個個聽電話都按個 9 字, 佢以為個個都有機會上當, 心急死都唔知點算 :-)
izumo 07:59 AM 07-31-15
我係公司高峰期試過一日收4次
亍 ◣ 08:09 AM 07-31-15
其實佢地有幾多人開工.......
Tano 08:45 AM 07-31-15
作者: martinnitram:
等下啦, 我都係啱啱先中 :-)
咁易中鴨記重邊有咁多檔賣?:-)
有可以打番轉比對家而通的號碼未?
Tano 10:02 AM 07-31-15
作者: 亍 ◣:
其實佢地有幾多人開工.......
RTHK2 各晨早節目已被命中過
可惜仍冇攻略實況:-)

固網追加有鄉音的聯邦快遞大媽聲
歌絲˙暮斯 10:36 AM 07-31-15
RTHK2 各晨早節目已被命中過
可惜仍冇攻略實況:-)

固網追加有鄉音的聯邦快遞大媽聲
咁搞笑 ?即係中聯辦 PHONE IN RTHK ?? :-)
YALIU 12:15 PM 07-31-15
我只係個姐姐行開我先幫手聽電話
一日都可以收唔到十幾個
唔係我個位咁揚,一早玩緊ww
Tano 01:34 PM 07-31-15
作者: 歌絲˙暮斯:
咁搞笑 ?即係中聯辦 PHONE IN RTHK ?? :-)
下午至夜晚時段的話相信會更精彩:0)
對家聽到不只有一人聲就即掛:-)

中聯辨同快遞系列會有分別嗎?:-)
歌絲˙暮斯 01:54 PM 07-31-15
下午至夜晚時段的話相信會更精彩:0)
對家聽到不只有一人聲就即掛:-)

中聯辨同快遞系列會有分別嗎?:-)
下次再有得玩要盡量忍住笑, 扮得純情 D , 拖到咁上下就講政治野, D6789, 香港唔係中國一部分 etc.

不過前提係, 要有人打俾我先有下次 :-)

樓上一日出擊幾次或以上, 係咪平時課得多 :-)
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面