Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-01-02, 10:58 PM   #1
阿健
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
大家係RO( loki )

大家係RO(loki)
幾多lv
同job
乜野型(agi vit str luk int dex )

<阿健>
VIT 劍士
39 LV
<阿翼>

24 LV
阿健 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:00 PM   #2
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
炎之英雄
AGI 劍士
60 LV

大嘉樂
VIT 商人
21 LV

此篇文章於 10-01-02 11:19 PM 被 撠 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:06 PM   #3
阿健

引用:
Originally posted by 小嘉 :
<炎之英雄>
AGI 劍士
60 LV

<大嘉樂>
VIT 商人
21 LV
<大嘉樂>
個名好正

WHY 唔係 大樂家?
舊 10-01-02, 11:08 PM   #4
小嘉
The One

引用:
Originally posted by 阿健 :
<大嘉樂>
個名好正

WHY 唔係 大樂家?
點解??
因為"嘉"字係我招牌
舊 10-01-02, 11:09 PM   #5
yuffie
Senior Gamer

yuffie
INT 服事 (廢廢個隻)
41 LV
yuffie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:10 PM   #6
阿健

引用:

點解??
因為"嘉"字係我招牌
係喎

你個名有 < > ?
我係有
舊 10-01-02, 11:20 PM   #7
小嘉
The One

引用:

係喎

你個名有 < > ?
我係有
無@@"
想唔想入我地公會,cccccccccc
舊 10-01-02, 11:24 PM   #8
阿健

引用:

無@@"
想唔想入我地公會,cccccccccc
我有
要求是乜
有 D 公會要人俾錢先入得
舊 10-01-02, 11:26 PM   #9
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
1st A/C
死亡術士 Lv61 Wizard
一定係Int啦~
話時話....都好耐冇login佢
|絕對命中| Lv34 Archer
Dex Dex Dex Dex = =|||||
NEO-重生 Lv36 Acolyte
Int同人share中 on得最多係佢
2A/c
死亡之風 Lv45 Swordman
我e D人緊係Agi啦~
e 隻都少lo~
NEO-幻影 Lv12 Swordman
Vit ,等十字軍中

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:28 PM   #10
阿健

引用:
Originally posted by ~*閃靈*~ :
1st A/C
死亡術士 Lv61 Wizard
一定係Int啦~
話時話....都好耐冇login佢
|絕對命中| Lv34 Archer
Dex Dex Dex Dex = =|||||
NEO-重生 Lv36 Acolyte
Int同人share中 on得最多係佢
2A/c
死亡之風 Lv45 Swordman
我e D人緊係Agi啦~
e 隻都少lo~
NEO-幻影 Lv12 Swordman
Vit ,等十字軍中
等十字軍
我都是
但係唔知道幾時有
舊 10-01-02, 11:31 PM   #11
斯羅
God of Gamer
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
<*斯羅*>
騎士
55 LV
<忍者飛影>

20 LV
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:33 PM   #12
小嘉
The One

引用:

我有
要求是乜
有 D 公會要人俾錢先入得
要求係你成日Online 玩 RO,哈哈(講笑............)
真正要求係你呢個FORUM D人
想入就搵趴趴西瓜(Suika)<-------靚女服事,有d恐怖

此篇文章於 10-01-02 11:39 PM 被 撠 編輯。
舊 10-01-02, 11:35 PM   #13
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
<大嘉樂>
個名好正
唔好咁讚我~~

舊 10-01-02, 11:36 PM   #14
阿健

引用:
Originally posted by gundamf91 :

唔好咁讚我~~
你?!?!??!?!?!
舊 10-01-02, 11:37 PM   #15
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

你?!?!??!?!?!
我改架麻~

舊 10-01-02, 11:38 PM   #16
阿健

引用:
Originally posted by gundamf91 :

我改架麻~

好正丫~
舊 10-01-02, 11:41 PM   #17
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:

好正丫~
見到佢有個acc叫小嘉頓...咪叫佢做大嘉樂~

舊 10-01-02, 11:42 PM   #18
影丸
Senior Gamer

Bear01 lv 60 mage
影丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-02, 11:50 PM   #19
Xdance
重型女友欠乏証患

註冊日期: Jun 2002
Xdance lv 47 mage 一定int架啦
騎士凰牙 lv 37 swordman vit型
T Killer lv 30 thief agi 加 luk型
回復天使Heal Heal lv 16 服事 int型
S Shooter lv 28 弓箭手 dex加agi
回復小子 lv 16 服事 int型 ( odin 用)

舊 10-01-02, 11:51 PM   #20
小嘉
The One

引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
<忍者飛影>

20 LV
有無黑獅子
舊 10-02-02, 02:52 AM   #21
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
Freya Lv 65
agi Hunter
大村裕美 Lv 20
agi + str 服事
超光速 Lv 57
agi Knight
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-02, 06:54 AM   #22
Ishimura
Game Master
兼職提督業

相比之下我個隻劍士比較渺小.....
火風青雲劍/LV 12/VIT劍士
Ishimura 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-02, 07:06 AM   #23
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

血之輪迴GEESE 賊仔 正常型 LV咪鬼提~~~~~~﹙簡單黎講係既廢柴~~﹚
六絃操縱士GEESE 箭仔 迷茫型 LV唔駛提~~~~~﹙一句講晒:垃圾~~~﹚

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你

此篇文章於 10-02-02 07:12 AM 被 GEESE 編輯。
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-02, 07:07 AM   #24
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

究竟有無人玩LUK型呢,超期待~~~~~~~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你

此篇文章於 10-02-02 07:12 AM 被 GEESE 編輯。
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-02, 09:00 AM   #25
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
Originally posted by chobits :
Freya Lv 65
agi Hunter
大村裕美 Lv 20
agi + str 服事
超光速 Lv 57
agi Knight
你個商人呢??

論壇跳轉

現在的時間是 01:21 PM

手機版 | APP版