Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
PC電腦遊戲討論版>AGI獵人既超恐怖
NexTony 06:04 PM 10-01-02
Agi=99
5秒Ko Isis
3秒Ko Mummy
Download我啦
Sandalphon 07:19 PM 10-01-02
無野好講.......
個asn係咁critical hit....有卡架!?
阿健 07:31 PM 10-01-02
依家大部份人都升AGI
不論任何角色
NexTony 07:36 PM 10-01-02
作者: :
Originally posted by 阿健 :
依家大部份人都升AGI
不論任何角色
我個aco冇....
小嘉 07:49 PM 10-01-02
依家大部份人都升AGI
不論任何角色
我覺得唔係.....
我個商人都係升vit唔升agi:@_@":
斯羅 09:17 PM 10-01-02
冇言...........:-)
yuffie 09:22 PM 10-01-02
如果服事升agi就有D恐怖啦.....
可能因為agi高d怪都打你唔到啦
所以好多人都想升
Sandalphon 11:34 PM 10-01-02
Originally posted by yuffie :
如果服事升agi就有D恐怖啦.....
可能因為agi高d怪都打你唔到啦
所以好多人都想升
但真係要agi好高好高先有用(thief例外)....
所以開頭都升得幾辛苦...
阿健 06:22 AM 10-02-02
個賊好似無加過STR
佢下下可以去到最大攻擊
係唔係加LUK?
雪舟等楊 09:03 AM 10-03-02
成日有人同我講要加DEX到99:-)
NexTony 01:10 PM 10-03-02
個賊好似無加過STR
佢下下可以去到最大攻擊
係唔係加LUK?
有卡就得...
91 01:31 PM 10-03-02
Originally posted by 黑田官兵衛 :
成日有人同我講要加DEX到99:-)
起碼要68lv先有dex99~~
慢慢...
荒木飛呂彥 02:23 PM 10-03-02
thief LV14去邊到升快呀........我去打雞仔升得超慢
唔該
NexTony 04:38 PM 10-03-02
Originally posted by 荒木飛呂彥 :
thief LV14去邊到升快呀........我去打雞仔升得超慢
唔該
買200瓜
係下水衝~~~~:-)
GEESE 08:58 PM 10-03-02
Originally posted by ~*閃靈*~ :

有卡就得...
咩卡黎???
NexTony 11:38 PM 10-03-02
Originally posted by GEESE :

咩卡黎???
藍ske Cri+10% (later+9)
狼人 cri+10 (later+5)
路飛 01:02 PM 10-04-02
我個agi swordman 而家53 agi前途一片黑暗...唔見得有咩咁勁..
GEESE 01:09 PM 10-04-02
黑暗既盡頭就係光明~~~~~~~~~
卍佛卍 02:56 AM 10-05-02
Originally posted by 路飛 :
我個agi swordman 而家53 agi前途一片黑暗...唔見得有咩咁勁..
二轉之後你就知agi騎士既威力啦

返回主題版面