Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII フルリメイク 開発決定!
武藤遊戲 04:02 AM 12-07-14
Final Fantasy 7 is coming to PlayStation 4

スクウェア・エニックスは、プレイステーション 4版「FINAL FANTASY VII INTERNATIONAL」

http://www.jp.square-enix.com/ff7ps4/

フルリメイク作品
http://www.jp.square-enix.com/ffvii_...422.1416705982

武藤遊戲 04:04 AM 12-07-14
http://www.polygon.com/2014/12/6/734...s4-square-enix
シェンムー 04:11 AM 12-07-14
…………………………………………………………………….
只能夠繼續點落去
朝霧 海斗 04:11 AM 12-07-14
講左N年終於黎:-)

不過SE HD 完FF13 再HD埋FF7

仲有咩GAME可以代表到SE :-) (唔好同我講MA:-)
RS 200 09:08 AM 12-07-14
SE: 應fans要求,FF7將會在PS4推出:-)
FANS: 我玩無聊器好過啦,仲要比錢你賺?:-):-):-):-):-)
RPG之鬼 09:24 AM 12-07-14
10年前? (好似冇咁多,PS3出果陣時啦)
SE話要整翻出黎要花十年時間?(好似)

算吧啦
家用機做唔到可以做好手遊,搵食唔只得一條路
ouki 10:45 AM 12-07-14
下成段片都係PS版來的GE
細路翔 10:54 AM 12-07-14
依家既ff14其實整得ok

單機ff?算q數罷啦

我唔想title掛住ff7然後見到鳥山求個大名
GN00508771 11:05 AM 12-07-14
正呀。唔係唔玩呀嘛(眼神死)
強化人間ですの~★ 11:29 AM 12-07-14
唔玩

但係買:-)
SHCEHUK 11:46 AM 12-07-14
將FF1-6由頭重新制造,故事已經有,只是將角色造形重新造過就可以了
細路翔 11:48 AM 12-07-14
ff14其實已經係重製版既ff1(?
fantasy俊仔 11:55 AM 12-07-14
買啦

大家唔買SE邊有錢繼續出FF891012落PS4呀
Led Mirage 11:57 AM 12-07-14
噢(眼神死)

我要玩玩PC版唔好?
鈴蘭 12:10 PM 12-07-14
SEは死ね 氏ねじゃなくって死ね:-)
HM 12:14 PM 12-07-14
會唔會又係播片播多十年無成品架:-)
GN00508771 12:26 PM 12-07-14
出係PS4係咪會提升到60FPS(棒)
美堂蠻 12:28 PM 12-07-14
畫面有4K就好啦(棒)
Sar8 01:16 PM 12-07-14
改埋畫面既話可能要等到PS5架啦
玩住先:-)
GN00508771 01:31 PM 12-07-14
作者: Sar8:
改埋畫面既話可能要等到PS5架啦
玩住先:-)
依家開番隻原版玩可能更快:-)
ゆり 01:32 PM 12-07-14
夠晒環保,經濟:-)
Sar8 01:39 PM 12-07-14
作者: GN00508771:
依家開番隻原版玩可能更快:-)
ps4有4k畫面同60FPS (棒讀)
唔係仲開PS下化:-)
莎月美希 02:39 PM 12-07-14
名作真係回歸,真正原汁原味,SE 你真係遊戲界的神。
由手機版發出
enishi 03:04 PM 12-07-14
Steam 版只係賣 USD 12, upscale 上 PS4 會賣幾錢呢 (棒)
遊戲怪 03:14 PM 12-07-14
噢~玩晒舊GAME既年代
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面