Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
H-GAMEの部屋>請問DVD-PG有冇分區碼?
Peter Yu 01:42 PM 09-24-02
我用行機PS2玩唔玩到?

順便恭喜Yakumo Fujii昇做Moderator,恭喜恭喜
Yakumo Fujii 01:51 PM 09-24-02
作者: :
Originally posted by Peter Yu :
我用行機PS2玩唔玩到?

順便恭喜Yakumo Fujii昇做Moderator,恭喜恭喜
有分區的!!
行機應該玩唔到!!
(香港有得買咩!? )

掛名不負責任Moderator一名!!
所有H版事務都係由彩子負責!!
彩子 02:03 PM 09-24-02
Originally posted by Yakumo Fujii :
有分區的!!
行機應該玩唔到!!
(香港有得買咩!? )

掛名不負責仕Moderator一名!!
所有H版事務都係由彩子負責!!
信X二樓無名o個間有....

在彩子PSO中毒期間
所有版務都會轉由Yakumo負責....
Peter Yu 02:14 PM 09-24-02
如果我加張乜乜X全區碼又玩唔玩到呢?
彩子 02:18 PM 09-24-02
應該無問題~~!!

............其實有任何DVD Player(2區or全區) 已經可以玩到 (包括電腦)
我唔係好明點解你地個個都話要o係PS2度玩.....
Yakumo Fujii 02:23 PM 09-24-02
Originally posted by 片桐彩子 :

信X二樓無名o個間有....

在彩子PSO中毒期間
所有版務都會轉由Yakumo負責....
X佬o個度!?
互相推卸責任塊版聽摺都得啦!! :@_@":

應該無問題~~!!

............其實有任何DVD Player(2區or全區) 已經可以玩到 (包括電腦)
有Joypad /Joystick 關係掛!!
(ps 你PM 又爆啦!! :@_@": )
彩子 02:33 PM 09-24-02
>> X佬o個度!?
係~~!!
尋日經過都見到仲有o的 DVD-PG o係度
不過無以前o甘多...

>> 互相推卸責任塊版聽摺都得啦!! :@_@":
o個句我玩o野o者..

>> 有Joypad /Joystick 關係掛!!
Remote Control唔得咩??
Peter Yu 04:27 PM 09-24-02
應該無問題~~!!

因為DVD機放o向廳,
間房部電腦又冇裝DVD-ROM,
如果用PS2玩到就快夾正

等我諗諗買乜乜X定係DVD-ROM先
Yakumo Fujii 04:31 PM 09-24-02
Originally posted by Peter Yu :

因為DVD機放o向廳,
間房部電腦又冇裝DVD-ROM,
如果用PS2玩到就快夾正

等我諗諗買乜乜X定係DVD-ROM先
搬部DVD Player 入房咪得囉!!

如果要買緊係DVD-ROM好!!
玩PC DVD-ROM GAME都冇問題!!
買Region X 最多令部PS2 睇其他區DVD 就冇其他用途!!
Peter Yu 04:48 PM 09-24-02
部機駁好晒線點搬呀
一於買DVD-ROM(不過要搵高人幫我裝 )

另外,想知你地send去QuickSoft個e-mail有冇打d問候語之類既野?
可唔可以send個e-mail俾我,等我改少少野就send得唔駛諗
Yakumo Fujii 05:03 PM 09-24-02
部機駁好晒線點搬呀
一於買DVD-ROM(不過要搵高人幫我裝 )

另外,想知你地send去QuickSoft個e-mail有冇打d問候語之類既野?
可唔可以send個e-mail俾我,等我改少少野就send得唔駛諗
買DVD-ROM 只係SET Master/Slave 就得!!
最多都係要Update RPC-1(即All-Code) firmware !! <---------或者直接買部係All-code o既DVD-ROM
唔使人幫自己整都得!! (自己裝個DVD Playback Software 點都識掛!? )

冇問候語!!
我落order 只係打order 乜game <----通常會cap 一張Quicksoft 個Game List圈住想訂o個隻!!

同姓名,電話,送貨地址,Credit Card Num & Expire date !!
Peter Yu 12:05 PM 09-25-02
即係我打齊晒下面d野再加張相就ok啦(都係加句こんにちは好d )

こんにちは、ゲームソフト注文です。

名前:
年歳:
メールアドレス:
電話番号:
お届け先:
カード種類:
カード番号:
有効期限:
商品番号:
商品名:
機種:
メディア:
売価:
Yakumo Fujii 12:06 PM 09-25-02
即係我打齊晒下面d野再加張相就ok啦(都係加句こんにちは好d )

こんにちは、ゲームソフト注文です。

名前:
メールアドレス:
電話番号:
お届け先:
カード種類:
カード番号:
有効期限:
商品番号:
商品名:
機種:
メディア:
売価:
嗯!! :@_@":
不過我用英文的!!
Peter Yu 12:18 PM 09-25-02
哇咧!!原來IE d日文copy唔到過去netscape度
要今晚返屋企先send到.

Thx Yakumo Fujii
彩子 12:28 PM 09-25-02

-skip-
差唔多啦~~!!
不過我無打到年齡上去...
同埋個訂Game list我會照住佢個format打橫打上去,
因為我有時唔止訂一隻....

コード   タイトル         発売元   売価
A-021065 勝 あしたの雪之丞 2  エルフ   6600
Peter Yu 10:59 AM 09-27-02
你地send左e-mail俾Quicksoft之後,通常要幾耐先收到reply?
我前晚send左到依家都未收到reply注文確認,好心急
Yakumo Fujii 11:04 AM 09-27-02
你地send左e-mail俾Quicksoft之後,通常要幾耐先收到reply?
有時寄game前至Reply 都未定!!
所以我永遠都加句收到order後請先回信確認order :@_@":
彩子 11:15 AM 09-27-02
通常send信後一兩日會有reply...
我試過朝早send e-mail落order之後夜晚已經收到確認信..
但係有陣時係無寄確認信俾我... :@_@":

如果驚唔知QuickSoft收唔收到 order mail o既話最好send多封e-mail追問...
Peter Yu 11:29 AM 09-27-02
咁樣我等多兩日先啦:@_@":
順便諗下點嘔封追問mail出黎
彩子 11:42 AM 09-27-02
我就o甘問佢有無收過之前封order信
reply o個陣會attach埋之前自己打o個封order e-mail

Peter Yu 11:55 AM 10-07-02
頭先隻game突然寄到左,真係冇reply
不過計埋運費都要成十算
勝左夠快趣
Yakumo Fujii 12:05 PM 10-07-02
不過計埋運費都要成十算
勝左夠快趣
10算!?
你訂乜GAME o黎!?
Peter Yu 12:16 PM 10-07-02
淫獄の学園
開心得滯計錯數,未夠九算至真:@_@":
彩子 12:16 PM 10-07-02
不過計埋運費都要成十算
勝左夠快趣
訂一隻邊有可能係十算呀???

列條數出黎睇睇好喎...
Yakumo Fujii 12:22 PM 10-07-02
淫獄の学園
開心得滯計錯數,未夠九算至真:@_@":
DVD-Players GAME o個隻!?
隻Game 只係 4800Yen!!
郵費都1500 Yen 啦!!

通常訂平/特價舊Game 最好搭單多幾隻至訂!!
或者等有新game 想訂至順便訂!!
1 2 

返回主題版面