Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
日本動漫畫討論版>諫山創「進撃の巨人」#25「壁 ――ストヘス区急襲③――」(終)Vol.2
Kewellma 04:37 AM 08-08-13
作者: Rance:
48話
團長使出MMORPG賤招之一:拉火車撞人:-)
以前玩ro打哥布林個map成日見:-)
money 12:02 PM 08-08-13
26 19 *,*39,137 1,423,140 *17 - 進撃の巨人 10
27 22 *,*37,107 1,452,987 *35 - 進撃の巨人 9
28 23 *,*36,091 1,483,446 *49 - 進撃の巨人 8
29 25 *,*35,543 1,498,499 *46 - 進撃の巨人 7
32 27 *,*34,762 1,585,558 *52 - 進撃の巨人 6
33 24 *,*34,488 1,884,371 106 - 進撃の巨人 1
34 31 *,*32,971 1,835,204 101 - 進撃の巨人 2
35 28 *,*32,900 1,633,733 *59 - 進撃の巨人 5
37 32 *,*32,016 1,789,698 *79 - 進撃の巨人 3
38 33 *,*31,962 1,668,575 *61 - 進撃の巨人 4
tylau 12:40 PM 08-08-13
咁睇法姐係團長先係奸果邊:-) 巨呢邊洗白哂咁:-)
加瑪 12:40 PM 08-08-13
團長為求目的不擇手段啊
Noble6 01:21 PM 08-08-13
有無人有今集高清end card圖?
money 01:28 PM 08-08-13

wwwwwww

真!DC 01:30 PM 08-08-13
單行本預告?:-)
由手機版發出
JMi 01:42 PM 08-08-13
關於漫畫想問問

兩條二五仔回憶同伴比人食左果幕 以前有提過的嗎

tylau 01:42 PM 08-08-13
作者: 真!DC:
單行本預告?:-)
由手機版發出
係, 第二版角落咪寫左
tylau 01:43 PM 08-08-13
阿明變巨人果個笑到趴響度
真!DC 01:50 PM 08-08-13
作者: tylau:
係, 第二版角落咪寫左
睇漏左:-)
作者: money:

wwwwwww
作者感受到讀者既惡意?:-)
由手機版發出
加瑪 02:01 PM 08-08-13
唔係咁惡搞下話.............
Kinny Riddle 02:41 PM 08-08-13
柯尼巨人化左都仲係咁細。XDDD
money 05:01 PM 08-08-13
Rance 05:15 PM 08-08-13
頭腦特化型阿明巨人:-)
money 05:43 PM 08-08-13
gingq7 06:00 PM 08-08-13

三隻巨人駛唔駛怕三爺怕成咁 :-)
公主直情是真心覺得尤彌爾係會被三爺秒殺 :-)

Matamata 06:09 PM 08-08-13
作者: tylau:
咁睇法姐係團長先係奸果邊:-) 巨呢邊洗白哂咁:-)
SPOIL
其實我唔覺得有洗白..反而係似一班癲佬傾計...

IntelligentGene 06:18 PM 08-08-13
spoiler
三爺巨人無:-):-)? :-)

原先睇頭兩幅真係以為係夢遊仙境:-)
河野貴明 06:38 PM 08-08-13
都係48
三隻巨人都驚住比三爺追住殺,你叫我對巨人既印象情以何堪

事丫娃些 09:00 PM 08-08-13
呂鳳仙 11:14 PM 08-08-13
下期
到另一條25仔變身60米巨人,一腳踢散團長帶o黎班巨人:-)

izumo 12:30 PM 08-09-13
作者: 河野貴明:
都係48
三隻巨人都驚住比三爺追住殺,你叫我對巨人既印象情以何堪
主角變巨人已經好超人打怪獸
留番個女主角來彰顯人類實力

...
不過洗唔洗勁到d巨人怕左呀

怪盜小G 04:01 PM 08-09-13
...
開頭見到隻60米咁震撼有哂BOSS格咁款

但結果真人超爆左削:-)

叫我仲點買佢D GOODS:confused

JMi 04:35 PM 08-09-13
作者: 怪盜小G:
...
開頭見到隻60米咁震撼有哂BOSS格咁款

但結果真人超爆左削:-)

叫我仲點買佢D GOODS:confused
....
更可憐係連變果條友都超無存在感地不討好。。。

第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面