Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-23-13, 01:04 AM   #1
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
不可一不可再

是咁的...

最近看見公司某正人君子被某毒品拆家荼毒成為癮君子

加上小弟最近正在plan日本東京之旅, 想在異國感受一下吸食毒品的快感

心癢癢無可奈何之下找公司某毒品拆家睇下有冇適合自己的吸食器

俺: er....有咩吸食器啱我?
毒: 你有邊隻藥杯先?
俺: 冇wor...邊隻啱帶去日本偷食?
毒: 即係連藥杯入啦...你有幾兩銀係身?
俺: (.........指手劃腳) 咁多得唔得?
毒: はぁ!?咁你只可以揀N廠J型一代的吸食器...仲要係w貨, 玩具咁款, 爛左就冇架喇wor....
俺: 咁啊... (.........再指手劃腳) 咁多得唔得?
毒: d3k2 la...但係食左都high唔起架wor... 一係咁啦(掏出d0.8k) 比你試下咩叫正野
俺: (ry......................
俺: (.........再指手劃腳) 咁多得唔得?
毒: 咁就差不多, d7k啦, 不過下個月有隻7k1 好堅wor, 有1.3倍吸食mode爽歪歪wor
俺: .........幾銀?
毒: (.........指手劃腳) 咁多
俺: 咁只夠買吸食器咋喎...藥杯點算
毒: 用人地用過嘅咪得lor! 仲有乜乜寶號有可以斬開廿四個月比你慢慢找數wor!
俺: ...............

well......

冇錢要食人口水尾...很不衛生

舊 03-23-13, 09:11 AM   #2
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
. 一係咁啦(掏出d0.8k) 比你試下咩叫正野

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 09:38 AM   #3
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
我想問系咪多左個1字 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 02:52 PM   #4
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
有錢真好~~~

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 11:23 PM   #5
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
仲買泥坑