Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
GAF告示版>有關moblie版
廢人 06:15 PM 12-12-12
唔知點解以moblie版狀態進入h版和同人版會以卓上版顯示
由手機版發出
GreenTea 09:34 PM 12-12-12
某廣告唔比放呢兩版
vBulletin無指定版區選擇顯示
所以用住呢個方法先
Gundam MK-2 09:54 AM 12-13-12
搭單一問
其實可唔可以回復頁面TOPIC頁數顯示去返40?
而家得返1~6好唔方便......
ヴィタさんさんKS☀ 10:17 AM 12-13-12
作者: Gundam MK-2:
搭單一問
其實可唔可以回復頁面TOPIC頁數顯示去返40?
而家得返1~6好唔方便......
又或者可唔可以比個 option 可以電腦睇可以出番晒所有 page 既 button?
ty
HM 10:57 AM 12-13-12
另外想問點解果兩塊版會突然移左落去下面?
咁多年都相安無事,突然調位好唔習慣
真!DC 11:02 AM 12-13-12
作者: 午夜6茶:
某廣告唔比放呢兩版
vBulletin無指定版區選擇顯示
所以用住呢個方法先
唔係好明
哩兩版唔會摺吧
由手機版發出
GreenTea 12:23 PM 12-13-12
哩兩版唔會摺
純粹小小改動大家習慣下
Thaws 09:23 AM 01-10-13
最近期改動.....moblie版有無得set option可以好似之前咁用[img] o個陣我要click先會load張圖去慳時間?

你知動漫版張張圖都老練咁大, 係街load超花時間
由手機版發出
keijoey 10:23 AM 01-11-13
手機版可唔可以唔好load圖?
除左手機load相唔方便之外, 起office上GAF都唔多方便
由手機版發出
GreenTea 11:14 AM 01-11-13
ok,之前試插件set漏左,改返了
Thaws 11:25 AM 01-11-13
作者: 午夜6茶:
ok,之前試插件set漏左,改返了
    ___
   ,;f     ヽ         
  i:         i   ありがたやありがたや
  |        |  ///;ト,
  |    ^  ^ ) ////゙l゙l;   
  (.  >ノ(、_, )ヽ、} l   .i .! |   
  ,,∧ヽ !-=ニ=- | │   | .|
/\..\\`ニニ´ !, {   .ノ.ノ
/  \ \ ̄ ̄ ̄../   / .|
由手機版發出

返回主題版面